Μητσοτάκης για Παππά: Δεν αναγνωρίζω καταδικασμένο πολιτικό

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μητσοτάκης για Παππά: Δεν αναγνωρίζω καταδικασμένο πολιτικό
Δεν αναγνωρίζει τον κ. Παππά ως εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναν πολιτικό ο οποίος είναι καταδικασμένος με 13-0 από το Ειδικό Δικαστήριο.

Τα πυρά του κατά του Νίκου Παππά εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στο ότι κατά την ομιλία του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ απουσίαζε. Όπως είπε, αυτή θα είναι η τακτική του, καθώς δεν αναγνωρίζει τον κ. Παππά ως εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναν πολιτικό ο οποίος είναι καταδικασμένος με 13-0 από το Ειδικό Δικαστήριο.

«Δεν αναγνωρίζω ως εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έναν πολιτικό καταδικασμένο με 13-0 στο ειδικό δικαστήριο. Προστατεύω το πολίτευμα, δεν θα χαιρετηθώ, χαριεντιστώ ή συνδιαλλαγώ μαζί του. Όταν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βρει αρχηγό και κομματισμό, θα είμαι εδώ να κάνουμε συζήτηση. Μην απορήσετε εάν αποχωρήσω, αυτή θα είναι η τακτική που θα ακολουθώ έως ότου ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέξει μόνιμο αρχηγό», είπε αρχικά ο πρωθυπουργός για τον κ. Παππά, αποχωρώντας κατά την ομιλία του.

Οκ. Μητσοτάκης επανήλθε στην αίθουσα μόλις ανέβηκε στο βήμα ο κ. Ανδρουλάκης, ενώ παρέμεινε στις ομιλίες όλων των άλλων πολιτικών αρχηγών, οι οποίοι άσκησαν σκληρή κριτική στην κυβέρνηση.

Ν. Παππάς: Κάηκαν 4 εκατομμύρια στρέμματα – Υπάρχουν 3.5000 οργανικά κενά

«Μας έκανε τον ψύχραιμο και τον συναινετικό ο κ. Μητσοτάκης, για να εκτοξεύσει όχι απλώς σφοδρή και άδικη κριτική, αλλά και ανοίκεια προς την Αξιωματική Αντιπολίτευση ότι όσα πούμε θα είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασίας. Ποια είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασίας; Ότι κάηκαν 4 εκατομμύρια στρέμματα; Αν όλα θεωρεί ότι λειτουργούν ρολόι, δεν νομίζω ότι είναι πειστικό αυτό προς τον ελληνικό λαό», σημείωσε στην αρχή της τοποθέτησής του ο κ. Παππάς, για να προσθέσει:

«Μας είπε ότι ελπίζει να έρθουν τα Canadair το 2027, για να πάρουμε μέτρα πότε; Ήμασταν έτοιμοι να αγοράσουμε air tractors από χώρες που λειτουργούσαν καρτέλ. Γιατί η Αυστρία τα αγόρασε με 1 εκατομμύριο ευρώ και εμείς με 8; Δεν περίμενα τέτοια προσπάθεια αποσιώπησης του τι πρέπει να γίνει. Στην Πολιτική Προστασία χρειάζεται πρόληψη και αποκατάσταση. Να ενισχυθεί η δασική προστασία που εσείς ισοπεδώσατε», τόνισε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider