Wealth Avenue: Συμφωνία ανέγερσης οικοδομής στη Θεσσαλονίκη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Wealth Avenue: Συμφωνία ανέγερσης οικοδομής στη Θεσσαλονίκη
Συμφωνία ανέγερσης οικοδομής με την μέθοδο της αντιπαροχής υπέγραψε η WEALTHAVENUE εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (WEALTH/ΓΟΥΕΛΘ).

Συμφωνία ανέγερσης οικοδομής με την μέθοδο της αντιπαροχής, υπέγραψε η WEALTHAVENUE εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (WEALTH/ΓΟΥΕΛΘ).

Πρόκειται για ένα οικιστικό έργο στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη στην οδό Κέννεντυ κοντά στην έξοδο προς την περιφερειακή οδό της Πόλης.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι περίπου 900.000 ευρώ ο οποίος αφορά την δόμηση 580 τμ και θα υλοποιηθεί μέσω της κοινοπραξίας που οργανώθηκε από την WEALTHAVENUE και η οποία περιλαμβάνει ιδία κεφάλαια της όπως και κεφάλαια συνεπενδυτών της.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι αυτό είναι το πρώτο έργο που ξεκινά η WEALTHAVENUE από μια σειρά έργων που προετοιμάζουμε εδώ και μήνες και είναι προ των πυλών οι υπογραφές και η ανακοίνωση τους (Αθήνα,Μαρούσι, Πόρτο Ράφτη κλπ).

Η εταιρεία μας θα σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις που έρχονται και τα νέα έργα που εισέρχονται στο χαρτοφυλάκιο της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider