Μία βίλα - «διαμάντι» στο Costa Navarino

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μία βίλα - «διαμάντι» στο Costa Navarino
Εάν επιθυμείτε να ζήσετε στο μάξιμουμ την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και αρμονίας που προσφέρει η Costa Navarino, ο αειφόρος προορισμός υψηλών προδιαγραφών, η καλύτερη επιλογή είναι να αποκτήσετε το υπερπολυτελές ακίνητο που είναι προς διάθεση από τον οίκο Christie’s International Real Estate και την Πλουμής - Σωτηρόπουλος.

Εάν επιθυμείτε να ζήσετε στο μάξιμουμ την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και αρμονίας που προσφέρει το Costa Navarino, ο αειφόρος προορισμός υψηλών προδιαγραφών, η καλύτερη επιλογή είναι να αποκτήσετε το υπερπολυτελές ακίνητο που είναι προς διάθεση από τον οίκο Christie’s International Real Estate και την Πλουμής - Σωτηρόπουλος.

Η νεόκτιστη, κομψή κατοικία βρίσκεται μέσα στο ομώνυμο ξενοδοχειακό συγκρότημα σε μια προνομιακή τοποθεσία, καθώς απέχει μόλις 45 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας και 3,5 ώρες από το κέντρο της Αθήνας. Και φυσικά είναι μια ανάσα μακριά από την ιδανική παραλία.

Η luxurious βίλα περιλαμβάνει 152 τετραγωνικά μέτρα σε εσωτερικούς χώρους κατοικίας και 70 τ.μ. σε βοηθητικούς χώρους στο υπόγειο. Το σπίτι προσφέρεται πλήρως επιπλωμένο και αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα master υπνοδωμάτιο με το μπάνιο του, ένα WC για επισκέπτες και 2 ακόμα υπνοδωμάτια - ξενώνες που μοιράζονται ένα μπάνιο.

Οι εξωτερικοί χώροι απολαμβάνουν θέα το γήπεδο του golf και στην θάλασσα, ενώ διαθέτουν μια πισίνα, ξαπλώστρες για τον ήλιο και σκεπαστούς χώρους με alfresco καθιστικά για δείπνα κάτω από τα αστέρια. Η βίλα έχει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, όπως τα εστιατόρια, το room service για γεύματα, τις παραλίες, το spa, τα γήπεδα golf με 18 οπές (σε 3 διαφορετικά σημεία), το τένις και τις εξωτερικές δραστηριότητες.

Παράλληλα, εάν γίνετε οι ιδιοκτήτες της σύγχρονης βίλας, έχετε το προνόμιο να ζήσετε την ιδιαίτερα απολαυστική εμπειρία χωρίς να επωμίζεστε την ευθύνη της συντήρησης και της καθημερινής λειτουργίας, καθώς το ξενοδοχείο αναλαμβάνει τα πάντα μέσω καθημερινού service.

Οι ιδιοκτήτες επωφελούνται επίσης από τις υπηρεσίες της ομάδας concierge, ενώ η ιδιοκτησία προσφέρεται για χρήση 12 μήνες τον χρόνο. Ένα ακόμη θετικό είναι πως εάν θέλετε να... διπλασιάσετε τα οφέλη, μία δίδυμη βίλα υψηλούς αισθητικής, εδράζεται ακριβώς δίπλα και μπορεί να πουληθεί μαζί, δημιουργώντας μια κατοικία 6 υπνοδωματίων!

Η βίλα μπορεί να γίνει δική σας με 1.850.000 ευρώ κα είναι Π.Ε.Α. Κατηγορία Α+. Η αντικειμενική της αξία ανέρχεται σε 48.767 ευρώ ενώ ο ετήσιος φόρος αγγίζει τα 173 ευρώ. Η συνολική επιφάνεια του οικοπέδου φτάνει τα 795 τ.μ. ενώ μπορείτε να αποκτήσετε και τις δύο βίλες μαζί με 3,7 εκατ. ευρώ.

Κωδικός Ακινήτου: 8867654
Κατηγορία Ακινήτου: Εξοχική Κατοικία
Επιφάνεια Ακινήτου: 222 τ.μ.
Επιφάνεια Οικοπέδου: 795 τ.μ.
Π.Ε.Α. Κατηγορία: Α+

Τιμή Βίλα Α: 1.850.000 ευρώ
Αντικειμενική Αξία: 48.767 ευρώ
Ετήσιος Φόρος: 173 ευρώ

Τιμή Βίλα Β: 1.850.000 ευρώ
Αντικειμενική Αξία: 48.767 ευρώ
Ετήσιος Φόρος: 173 ευρώ

Τιμή Βίλες Α και Β: 3.700.000 ευρώ
Αντικειμενική Αξία: 97.534 ευρώ
Ετήσιος Φόρος: 346 ευρώ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider