Kim Kardashian: Μας ξεναγεί στην άκρως μίνιμαλ βίλα της, αξίας 20 εκατ. ευρώ

H γνωστή Αμερικανή influencer άνοιξε την πόρτα του σπιτιού τους και ξενάγησε τους εκατομμύρια followers της στο εσωτερικό του. Αυτό που παρατήρησαν όλοι, βέβαια, είναι ότι διαθέτει ελάχιστα έπιπλα.
Kim Kardashian (Πηγή: Youtube)

Λευκό και (σχεδόν) άδειο. Αυτές οι λέξεις θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν απόλυτα το σπίτι, που αγόρασε η Kim Kardashian από τον Kanye West πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν και υπέγραψαν το διαζύγιό τους. Η βίλα, αξίας 20.000.000 ευρώ, η οποία βρίσκεται στην περιοχή Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, ανήκει πλέον ολοκληρωτικά στη γνωστή influencer, όπου και διαμένει μαζί με τα παιδιά της.

Διαβάστε ακόμα: Kim Kardashian - Έκανε sleepover με τις φίλες της στα 30.000 πόδια σε ιδιωτικό τζετ

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Kim Kardashian στην αμερικανική Vogue, άνοιξε τις πόρτες του τεράστιου σπιτιού της και έδειξε στους φανς της τα αγαπημένα της δωμάτια, αλλά και την εντελώς μίνιμαλ αισθητική της. Σε αντίθεση με την έντονη προσωπικότητά της που βλέπουμε στα social media, όσον αφορά τη διακόσμηση της έπαυλής της παρατηρούμε μια ήρεμη και γαλήνια Kim.

«Κάθε παιδί μπορεί να έχει το δικό του στιλ στο δωμάτιό του, ωστόσο στο κυρίως μέρος του σπιτιού, μου αρέσει η ηρεμία», δηλώνει η Kardashian, καθώς ο καμεραμάν την ακολουθεί στους ολόλευκους διαδρόμους. Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη κατοικία να ξεχωρίζει είναι πως δεν υπάρχουν χρώματα. Η 41χρονη τηλεπερσόνα έχει αποφασίσει πως οι τοίχοι και τα έπιπλα σε όλους τους κεντρικούς χώρους θα είναι σε λευκές αποχρώσεις.

Εικόνα
Εικόνα

Μιας και μιλήσαμε, όμως, για έπιπλα να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως υπάρχουν ελάχιστα στο σπίτι της Kardashian. Η Kim απεχθάνεται τη «φασαρία» και κάπως έτσι θέλει τον προσωπικό της χώρο, όσο πιο μίνιμαλ γίνεται. Στον εξωτερικό χώρο της έπαυλης τώρα, υπάρχουν τεράστιοι κήποι, στους οποίους η influencer καλλιεργεί φρούτα και λαχανικά, όπως δηλώνει.

Εικόνα

Παράλληλα, στο γκαράζ της υπάρχουν μία Lamborghini Urus, μία Mercedes-Maybach Sedan και μία Rolls-Royce. «Είμαι ένα κορίτσι που λατρεύει τα αυτοκίνητα», αποκαλύπτει η Kardahisan στη Vogue, ποζάροντας μπροστά από τα τρία υπερπολυτελή αυτοκίνητά της. Φυσικά, από το σπίτι της δεν λείπει το γυμναστήριο, στο οποίο περνάει αρκετές ώρες της ημέρας της, κάνοντας προπόνηση μαζί με τις αδερφές της.