Έρευνα: Το Rosewood Castiglion Del Bosco στην Τοσκάνη είναι το καλύτερο κενοδοχείο του κόσμου

To Rosewood Castiglion Del Bosco στην Τοσκάνη της Ιταλίας, είναι το κορυφαίο ξενοδοχείο στον κόσμο. Αυτό το γραφικό ιταλικό ξενοδοχείο των 2.000 δολαρίων τη βραδιά έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο στον πλανήτη από τους αναγνώστες του ταξιδιωτικού περιοδικού Travel + Leisure.
Έρευνα: Το Rosewood Castiglion Del Bosco στην Τοσκάνη είναι το καλύτερο κενοδοχείο του κόσμου

Για εκείνους που αναζητούν το κορυφαίο ξενοδοχείο του πλανήτη, η απάντηση μόλις αποκαλύφθηκε. Μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση για διαμονή στο Rosewood Castiglion Del Bosco της Ιταλίας. Το ακίνητο έχει αξιολογηθεί ως το καλύτερο στον κόσμο σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη από το ταξιδιωτικό περιοδικό Travel + Leisure.

Διαβάστε ακόμα: Hibiscus Estate Residence - Η βίλα 16 εκατ. δολαρίων στις Μπαχάμες για μόνιμες διακοπές πολυτελείας

Όπως γίνεται κάθε χρόνο, οι αναγνώστες του T+L ψήφισαν στην καθιερωμένη έρευνα και βαθμολόγησαν τα ξενοδοχεία με βάση παραμέτρους, όπως οι εγκαταστάσεις, η τοποθεσία, η εξυπηρέτηση, το φαγητό και η συνολική τους αξία.

Εικόνα

Στη συνέχεια, τα αποτελέσματα συγκεντρώθηκαν στα Travel + Leisure World’s Best Awards με το Rosewood Castiglion Del Bosco να ανεβαίνει στην κορυφή.

Εικόνα

Αυτό που κάνει το ξενοδοχείο των 2.000 δολαρίων τη βραδιά ξεχωριστό είναι το τοπίο και οι κορυφαίες ανέσεις που πρσφέρει. Σε μια έκταση 5.000 στρεμμάτων, το κτήμα 800 ετών στην Τοσκάνη περιβάλλεται από αμπελώνες και προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στο προστατευόμενο από την Unesco Φυσικό Πάρκο Val d'Orcia και στη μικροσκοπική πόλη Montalcino στην κορυφή του λόφου.

Εικόνα

Διαθέτει επίσης μια σειρά από άλλες ανέσεις, όπως γήπεδα τένις, σπα, σχολή μαγειρικής, ακόμη και το δικό του οινοποιείο. Το ξενοδοχείο διαθέτει 19 σουίτες συνολικά και προσφέρει στους επισκέπτες μια απαράμιλλη γαστρονομική εμπειρία στα εστιατόριά του.

Εικόνα

Εκτός από το Rosewood Castiglion Del Bosco, η λίστα του Travel + Leisure με τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία περιλαμβάνει τα εξής:

1. Rosewood Castiglion Del Bosco, Montalcino, Ιταλία.

2. Ξενοδοχείο Grace, Συλλογή Auberge Resorts, Σαντορίνη, Ελλάδα

3. Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi, South Malé Atoll, Μαλδίβες

4. Pickering House Inn, Wolfeboro, Η.Π.Α

5. One & Only Reethi Rah, North Malé Atoll, Μαλδίβες

6. Royal Mansour, Μαρακές, Μαρόκο

7. Capella Ubud, Μπαλί, Ινδονησία

8. The Lowell, Νέα Υόρκη, Η.Π.Α

9. Hôtel Madame Rêve, Παρίσι, Γαλλία

10. Rosewood Villa Magna, Μαδρίτη, Ισπανία