To νέο SUV concept της Lexus έχει μπαρ και φούρνο για πίτσα

Ένα αυτοκίνητο για κάθε είδους «γαστρονομική» πολυτέλεια.
To νέο SUV concept της Lexus έχει μπαρ και φούρνο για πίτσα

Mπορεί ένα αυτοκίνητο να ψήσει πίτσα; Κι όμως! Το νέο SUV Concept της Lexus έχει ενσωματωμένο μπαρ και φούρνο για πίτσα, δείχνοντας έτοιμο να ικανοποιήσει ακόμη και εκείνους που πάντα ψάχνουν κάτι περισσότερο από το όχημά του. Το άνετο εσωτερικό του έχει χώρο για έως και επτά άτομα και τροφοδοτείται από έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V6 που αποδίδει 349 ίππους, μια σημαντική αύξηση σε σχέση με τον προκάτοχο V8.

Διαβάστε ακόμη: Πόσα χρήματα παίρνουν οι Ευρωβουλευτές

Εξωτερικά, το concept της Lexus και του Monogram μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο GX. Φαίνεται να είναι φινιρισμένο σε Caviar metallic με χρυσά σήματα, χειρολαβές θυρών και ζάντες. Ανοίγοντας τις πόρτες του SUV, οι διαφορές γίνονται αμέσως αντιληπτές. Η ευρύχωρη καμπίνα είναι καλυμμένη με μαύρο και καμηλό δέρμα.

Εικόνα

Το πρωτότυπο διαθέτει μόνο τέσσερις θέσεις, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το σημείο όπου θα πήγαινε το πίσω μεσαίο κάθισμα έχει παραχωρηθεί σε μια κεντρική κονσόλα που λειτουργεί και ως μπαρ κρασιού και αλκοολούχων ποτών. Η κονσόλα είναι εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζεστε για να ετοιμάσετε το αγαπημένο σας κοκτέιλ, συμπεριλαμβανομένης μιας ενσωματωμένης θήκης ψύξης και μιας θερμαινόμενης πρέσας πάγου που μπορεί να φτιάξει σφαιρικά παγάκια.

Τα πίσω παράθυρα διαθέτουν επίσης θέσεις για μπουκάλια, ποτήρια και άλλα σκεύη του μπαρ.

Εικόνα

Το κύριο χαρακτηριστικό όμως βρίσκεται στο πίσω μέρος του οχήματος. Ανοίγοντας την πόρτα του πορτμπαγκάζ, θα σας υποδεχτεί ο ηλεκτρικός φούρνος εστιών 30 ιντσών της Monogram, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προετοιμασία κάθε γεύματος, από πίτσα μέχρι ό,τι τραβάει η όρεξή σας. Μπορεί να μιλάμε για ένα εντελώς περιττό χαρακτηριστικό, αλλά σίγουρα εντυπωσιακό.

Δυστυχώς, το Monogram GX, το οποίο θα παρουσιαστεί στο Food & Wine Classic event στο Άσπεν των ΗΠΑ, δεν φαίνεται να είναι κάτι περισσότερο από μια ιδέα αυτή τη στιγμή.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ