Στο «σφυρί» το σμόκιν του Μάρλον Μπράντο από τον «Νονό»: Πόσα μπορεί να «πιάσει»

Το κοστούμι βγαίνει σε δημοπρασία για πρώτη φορά.
Στο «σφυρί» το σμόκιν του Μάρλον Μπράντο από τον «Νονό»: Πόσα μπορεί να «πιάσει»

Ετοιμαστείτε να κάνετε στον οίκο δημοπρασιών μια προσφορά που δεν μπορεί να αρνηθεί. Το επίσημο σμόκιν που φορούσε ο Μάρλον Μπράντο στην ταινία «Ο Νονός» του 1972 βγαίνει στο σφυρί τη φετινή χρονιά. Το ρούχο δεν έχει ξαναβγεί σε δημοπρασία και αναμένεται να πογια περισσότυληθεί ερα από 200.000 δολάρια κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Studio Auctions "From Bombshells to Blasters".

Διαβάστε ακόμη: Γιατί αργούμε να φύγουμε από το πατρικό μας σπίτι;

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την εξαιρετική συλλογή που έχουμε επιμεληθεί για την επερχόμενη δημοπρασία», δήλωσε ο Brad Teplitsky, συνιδρυτής του Studio Auctions. «Ταινίες όπως “ο Νονός” έχουν μια διαχρονική γοητεία και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στο κοινό μας την ευκαιρία να αποκτήσει ένα κομμάτι της κινηματογραφικής ιστορίας. Ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε επιπλέον εντυπωσιακά αντικείμενα καθώς πλησιάζουμε στη ζωντανή δημοπρασία».

Εικόνα

Η πώληση θα πραγματοποιηθεί αυτό το φθινόπωρο σε δύο Σαββατοκύριακα, από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου και από τις 25 έως τις 27 Οκτωβρίου. Το σμόκιν του Μπράντο από τον ρόλο του ως Βίτο Κορλεόνε, το οποίο φοράει στις πρώτες σκηνές της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας, είναι σαφώς ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια.

Οι θαυμαστές του ηθοποιού θα έχουν επίσης την ευκαιρία να κάνουν την προσφορά τους και για το ρολόι του Μπράντο, το οποίο περιέχει τα ονόματα και τα τηλέφωνα των πιο σημαντικών διασημοτήτων του Χόλιγουντ (εκτιμάται σε περισσότερα από 40.000 δολάρια).

Η πώληση του Studio Auctions περιλαμβάνει επίσης μια εντυπωσιακή γκάμα αναμνηστικών του Χόλιγουντ, τόσο ιστορικών όσο και πιο πρόσφατων. Το ηρωικό ραβδί που χρησιμοποίησε η Μπίλι Μπερκ στον ρόλο της ως Γκλίντα η καλή μάγισσα στον Μάγο του Οζ αναμένεται να «πιάσει» περίπου 100.000 δολάρια. Την ίδια στιγμή, η στολή του Iron Man Mark 46 TA που φορούσε ο Robert Downey Jr. στην ταινία Captain America: Civil War θα μπορούσε να «πιάσει» περισσότερα από 200.000 δολάρια.

Εικόνα

Το καλύτερο από όλα; Kανένα από αυτά τα αντικείμενα δεν έχει βγει σε δημοπρασία στο παρελθόν, πράγμα που σημαίνει ότι είναι η πρώτη φορά που μπορείτε να κάνετε δημόσια προσφορά για τα κομμάτια της ιστορίας του Χόλιγουντ. Μια ευκαιρία που δεν μπορείτε να την αρνηθείτε.