Σπορ και luxury: Βρήκαμε τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ που μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ

Κάναμε μια βόλτα στα καταστήματα του Golden Hall και βρήκαμε τα sports looks που θα σας μετατρέψουν σε fashion icons.
Σπορ και luxury: Βρήκαμε τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ που μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ

Tι καλοκαίρι κι αυτό; Γεμάτο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Τα sports έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας φέτος, αφού εκτός από το Euro, που απολαύσαμε πρόσφατα, σειρά έχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να βγούμε για ψώνια, επιλέγοντας τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ για τις πιο σπορ και luxury εμφανίσεις, προκειμένου να είμαστε μέσα στο κλίμα των ημερών;

Γι' αυτό κι εμείς βρεθήκαμε ένα πρωί στο Golden Hall, μπήκαμε στα σωστά καταστήματα και φτιάξαμε τη λίστα με όλα όσα χρειάζεστε πριν τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Ας τα δούμε.

Εικόνα
Σακίδιο, NapapijriGolden Hall

Σακίδιο: Ξεκινήσαμε την περιπλάνησή μας στο Golden Hall από το κατάστημα της Napapijri. Εκεί βρήκαμε το πολύ άνετο και βολικό σακίδιο Salinas, το οποίο είναι ιδανικό για την εκδρομή, το γυμναστήριο αλλά και τη παραλία. Όλα τα ταξίδια ξεκινούν από ένα σωστό σακίδιο κι εμείς βρήκαμε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε φέτος.

Εικόνα
Πουκάμισο, NikeGolden Hall

Πουκάμισο: Αυτό που θέλουμε από τα ρούχα μας είναι να μπορούν να φορεθούν με την ίδια ευκολία από το πρωί ως το βράδυ. Στο κατάστημα της Nike, βρήκαμε το πουκάμισο μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με διαφορετικά outfits και ταιριάζει σχεδόν σε όλους.

Εικόνα
Καπέλο, Under ArmourGolden Hall

Καπέλο: Από τα αξεσουάρ που χρειάζεστε οπωσδήποτε στην Ελλάδα κάθε καλοκαίρι είναι φυσικά το καπέλο σας. Με τον ήλιο να καίει, το καπέλο γίνεται ο κατάλληλος «σύμμαχός» σας και το αξεσουάρ που θα φοράτε καθημερινά. Στην Under Armour είναι σίγουρο πως θα βρείτε αυτό ακριβώς που θέλετε.

Εικόνα
Μπουφάν, The North Face Golden Hall

Μπουφάν: Οκ. Όποιοι έχετε κλείσει διακοπές σε νησιά ίσως να απορήσετε από την επιλογή μας για μπουφάν. Όμως, υπάρχουν αρκετοί που είναι φαν του βουνού και τους αρέσει το περπάτημα, αλλά και η εξερεύνηση στη φύση. Σε αυτή την περίπτωση, ένα πανωφόρι από τη The North Face είναι ό,τι πρέπει.

Εικόνα
Παπούτσια, Runner StoreGolden Hall

Παπούτσια: Στο κεφάλαιο των «παπουτσιών» καταλήξαμε σε δύο επιλογές. Η πρώτη μας στάση ήταν το κατάστημα Runner Store κι εκεί βρήκαμε τα νέα Saucony Triumph 22, τα παπούτσια που έχουν φτιαχτεί για εσάς που έχετε βάλει το τρέξιμο για τα καλά στη ζωή σας. Αν τα φορέσετε θα νιώσετε μια ιδιαίτερη αίσθηση, σαν να πατάτε πάνω στα σύννεφα, κάνοντας κάθε καλοκαιρινή σας βόλτα, ακόμη πιο ξεκούραστη.

Εικόνα
Παπούτσια, Sneaker CageGolden Hall

Αν τώρα προτιμάτε κάτι πιο καθημερινό, αλλά με εκλεκτισμένο look τότε στο Sneaker Cage θα βρείτε αυτό που ψάχνετε, μέσα από πολλά γνωστά brands.

Εικόνα
Βερμούδα, Zakcret Sports, Golden Hall

Βερμούδα: Κακά τα ψέματα, οι βερμούδες είναι το αγαπημένο ανδρικό ρούχο για το καλοκαίρι. Άνετες, δροσερές και στιλάτες. Μια καλή επιλογή είναι μια cargo βερμούδα από τα Zakcret Sports, η οποία συνδυάζεται εύκολα με t-shirts ή πουκάμισα.

Εικόνα
Smartwatch, Public, Golden Hall

Gadget: Η αναζήτησή μας για τα sports look του καλοκαιριού στο Golden Hall έκλεισε με ένα πέρασμα από τα Public στο ισόγειο. Εκεί πήγαμε απευθείας στον πάγκο με τα smartwatches, καθώς υπάρχουν πολλές και διαφορετικές επιλογές που αντιστοιχούν φυσικά και σε διαφορετικά budget. Σχεδόν όλα τα έξυπνα ρολόγια πάντως σας προσφέρουν βασικές μετρήσεις, όπως παλμούς, βήματα κλπ. Αν πάτε σε κάποια πιο ακριβή επιλογή, τότε μπορείτε να βρείτε ακόμη και εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής!

Το πιο αθλητικό καλοκαίρι των τελευταίων ετών είναι εδώ. Λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, λοιπόν, και προκειμένου να μπείτε κι εσείς για τα καλά στο αθλητικό κλίμα, αξίζει να κάνετε μια βόλτα από τον δροσερό χώρο του Golden Hall για τα ψώνια σας.

Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφτείτε την την ιστοσελίδα του Golden Hall, να κάνετε sign in και να φτιάξετε τη δική σας wishlist με όλα τα νέα προϊόντα των καταστημάτων. Έτσι, την ώρα που θα φτάσετε στο εμπορικό κέντρο, θα βγάλετε απλά τις σημειώσεις σας και θα κάνετε τις αγορές σου με τον πιο άνετο τρόπο.

Κείμενο: Γιάννης Μπαϊρακτάρης

Φωτογραφίες: Δώρα Δημητρίου