H ζωή μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες: Τι ετοιμάζει η Σιμόν Μπάιλς

Η 27χρονη Σιμόν Μπάιλς έχει κατακτήσει τα περισσότερα ολυμπιακά μετάλλια από οποιαδήποτε άλλη Αμερικανή γυμνάστρια στην ιστορία των Αγώνων.
H ζωή μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες: Τι ετοιμάζει η Σιμόν Μπάιλς

Με 7 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα Ολυμπιακά μετάλλια η Σιμόν Μπάιλς έχει γράψει το όνομά της με χρυσά γράμματα στην ιστορία της γυμναστικής. Η 27χρονη Αμερικανή γυμνάστρια κατάφερε να κατακτήσει τρία χρυσά στο Παρίσι και να επιστρέψει στην κορυφή του αγωνίσματος.

Διαβάστε ακόμη: Καλοκαιρινές διακοπές: Το Χόλιγουντ ψηφίζει Ελλάδα - Οι celebrities που παραθερίζουν στα νησιά

Ήδη δέχεται σε ερωτήσεις σχετικά με μια πιθανή επιστροφή της το 2028 για τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λος Άντζελες, ωστόσο πριν από αυτό έχει μπροστά της μια τεράστια μεταολυμπιακή περιοδεία στις ΗΠΑ, προσπαθώντας να σπάσει ένα διαφορετικό ρεκόρ με ένα μεγάλο σόου που θα εκμεταλλεύεται την «hot» αγορά των ζωντανών εκδηλώσεων.

Η περιοδεία 2024 Gold Over America Tour θα έχει 30 live παραστάσεις, ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο, με την Μπάιλς να παρουσιάζει στο αμερικανικό κοινό ένα σόου υψηλότατων προδιαγραφών.

Kάτι αντίστοιχο είχε κάνει και το 2021, όταν ήταν ξανά επικεφαλής του Gold Over America Tour (GOAT για συντομία). Στην περιοδεία του 2021 συμμετείχαν μόνο γυναίκες, όπως η Καναδή Ellie Black και η Γαλλίδα Mélanie de Jesus dos Santos. Παρά τους περιορισμούς του COVID, η περιοδεία απέφερε 19,3 εκατομμύρια δολάρια από 182.000 εισιτήρια σε 32 πόλεις.

Η Athleta ήταν χορηγός της περιοδείας του 2021, ενώ χρηματοδοτεί κι αυτή του 2024, στην οποία θα συμμετάσχουν οι γυμναστές Paul Juda, Brody Malone, Fred Richard και Stephen Nedoroscik. Ωστόσο, η παράσταση θα εξακολουθεί αναμφίβολα να είναι επικτεντρωμένη στη Σιμόν Μπάιλς.

Όσο για τις τιμές των εισιτηρίων; Ξεκινούν από τα 172 δολάρια στις πίσω σειρές, ενώ για μια μπροστινή θέση, δίπλα από το σημείο που θα κάνει η Αμερικανή αθλήτρια τις ασκήσεις της, θα χρειαστεί κάποιος να πληρώσει περισσότερα από 1.100 δολάρια.

Εικόνα

Με σχεδόν 12 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram, η Μπάιλς έχει πλέον αιτήματα από δεκάδες brands, τα οποία θα ήθελαν να συνδεθούν μαζί της. Την ίδια στιγμή είναι χιλιάδες εκείνοι που θα ήθελαν να βρεθούν σε ένα σόου της.

«Έχουμε δει μια απίστευτη αντίδραση του κόσμου σε αυτή την περιοδεία από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων», δήλωσε ο SVP της Concerts West, Mark Norman, σε δήλωσή του στο Sportico. Η εταιρεία του είναι μεταξύ των διοργανωτών του σόου. «Είναι πολύ συναρπαστικό να βλέπουμε πώς ο κόσμος αγκαλιάζει τη Σιμόν Mπάιλς και τους υπόλοιπους σπουδαίους Ολυμπιονίκες».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GK Elite (@gkelite)

«Νομίζω ότι θα ήταν καταπληκτικό, να [κάνουμε μια περιοδεία] μετά από κάθε Ολυμπιάδα», δήλωσε η Μπάιλς τον περασμένο Μάιο. Και να που τώρα το κάνει πραγματικότητα.