Πρεμιέρα για την «Maria» - Η Αντζελίνα Τζολί υποδύεται την Κάλλας

Η διάσημη ηθοποιός ζωντανεύει την θρυλική τραγουδίστρια στην ταινία «Maria» του Πάμπλο Λαρέν.
Πρεμιέρα για την «Maria» - Η Αντζελίνα Τζολί υποδύεται την Κάλλας

Στη Βενετία και το 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου έκανε ντεμπούτο η αυτοβιογραφική ταινία για την Μαρία Κάλλας, στην οποία πρωταγωνιστεί η Αντζελίνα Τζολί. Μάλιστα, ήδη η πρώτη σκηνή από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η διάσημη ηθοποιός ζωντανεύει την θρυλική τραγουδίστρια στην ταινία «Maria» του Πάμπλο Λαρέν και καλωσορίζει τον θεατή στην ψυχή και τις τελευταίες ημέρες της διεθνούς φήμης σταρ της όπερας.

Από την πλευρά της, η Αντζελίνα Τζολί έκανε λόγο για τον πιο απαιτητικό ρόλο της καριέρας της, τονίζοντας χαρακτηριστικά σε δηλώσεις της πως: «όλοι γνωρίζουν πόσο άγχος είχα. Προετοιμαζόμουν για επτά μήνες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη διεθνή αφρόκρεμα τα παραθαλάσσια resorts με άρωμα Ελλάδας

«Ο πήχης για το εάν θα μάθω πως ήμουν καλή ερμηνευτικά είναι οι θαυμαστές της Κάλλας και όλοι εκείνοι που αγαπούν την όπερα. Ο φόβος μου είναι μήπως τους απογοητεύσω» πρόσθεσε.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κλήθηκε να αποδώσει την ψυχή της ελληνίδας σοπράνο στη δύση της ζωής της στο Παρίσι κατά την δεκαετία του 1970, όταν ακόμη πάλευε με τους δαίμονές της: προδομένη από τον άνδρα που ερωτεύθηκε και την απώλεια της φωνής της.

Παράλληλα, το Netflix ανακοίνωσε πως η ταινία θα κυκλοφορήσει στη streaming πλατφόρμα αργότερα εντός του 2024. Ο σκηνοθέτης δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συγκεκριμένη συνεργασία.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ ξανά με την ομάδα του Netflix που νοιάζεται με τόσο πάθος για τις ταινίες. Αυτή η ταινία είναι η πιο προσωπική μου δουλειά μέχρι σήμερα. Πρόκειται για ένα δημιουργικό και ψυχολογικό πορτρέτο της Μαρίας Κάλλας που, αφού αφιερώνει τη ζωή της στις εμφανίσεις για το κοινό σε όλο τον κόσμο, αποφασίζει επιτέλους να βρει τη δική της φωνή, τη δική της ταυτότητα και να τραγουδήσει για τον εαυτό της. Είναι μεγάλη μου τιμή που αφηγούμαι αυτή την ιστορία και τη μοιράζομαι με το κοινό σε όλο τον κόσμο, όπως έκανε η Μαρία με τη ζωή της» τόνισε ο κ. Λαρέν.