Απονομή βραβείων από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής-EBEN

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Απονομή βραβείων από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής-EBEN

To Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – ΕΒΕΝ GR, μέλος του Ευρωπαϊκού δικτύου, πρόκειται να πραγματοποιήσει την ετήσια τελετή απονομής των βραβείων του 2016 την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016 το πρωί στις 11,30 ,στην Αίγλη Ζαππείου , Αίθουσα Ολυμπία . Η απονομή των βραβείων θα πλαισιωθεί από την ημερίδα με θέμα «Η επιχειρηματική ηθική και οι αξίες της κοινωνίας ως προτεραιότητα για την Παιδεία».

Λίγα λόγια για το Ινστιτούτο EBEN

Το EBEN (EUROPEAN BUSINESS ETHICS NETWORK) αποτελεί το πλέον δραστήριο Δίκτυο Επιχειρηματικής Ηθικής σήμερα στην Ευρώπη, το οποίο αριθμεί ήδη ενεργά 18 χώρες – μέλη, μεταξύ των οποίων η Δανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Γερμανία, η Ισπανία και η Γαλλία. Η ευρωπαϊκή παρουσία του EBEN είναι ιδιαίτερα σημαντική μέσα από πλούσιο έργο και ενεργές δράσεις στις χώρες μέλη.

Το EBEN GR αποτελεί το ελληνικό chapter εκπροσωπώντας επάξια την χώρα μας και στηρίζοντας πρωτοβουλίες που προάγουν την εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα στην πράξη.

Στόχος του Ινστιτούτου είναι η προώθηση και διάχυση των αρχών της Επιχειρηματικής Ηθικής, της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, την ακαδημαϊκή κοινότητα, σε εθελοντικούς οργανισμούς όπως και στα ευαισθητοποιημένα μέλη της κοινωνίας, που ως φυσικά πρόσωπα συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις μας.

Το ΕΒΕΝ GR φιλοδοξεί να διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο στο χώρο των επιχειρήσεων παρέχοντας υποστήριξη στους οργανισμούς και τους επαγγελματίες με σκοπό να εφαρμόσουν ένα νέο τρόπο διοίκησης, με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, ερευνητικών εργαλείων, εκπαίδευσης και διάδοσης καλών πρακτικών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider