197 προσλήψεις μονίμων στη Βουλή, στο ΣΕΠΕ και στην Τράπεζα της Ελλάδος

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
197 προσλήψεις μονίμων στη Βουλή, στο ΣΕΠΕ και στην Τράπεζα της Ελλάδος
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουν χιλιάδες υποψήφιοι με πτυχίο ή απολυτήριο Λυκείου τις τρεις επόμενες προκηρύξεις από το ΑΣΕΠ που αφορούν 197 περιζήτητες θέσεις στην Βουλή, στο ΣΕΠΕ και στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουν χιλιάδες υποψήφιοι με πτυχίο ή απολυτήριο Λυκείου τις τρεις επόμενες προκηρύξεις από το ΑΣΕΠ που αφορούν 197 περιζήτητες θέσεις στην Βουλή, στο ΣΕΠΕ και στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Τα αιτήματα για τους δύο πρώτους διαγωνισμούς έχουν επεξεργαστεί ήδη από την Ανεξάρτητη Αρχή, ενώ πρόσφατα ήρθε και το αίτημα της ΤτΕ που επείγεται να προσλάβει μόνιμο προσωπικό σε διοικητικές και βοηθητικές ειδικότητες.

Οι θέσεις που θα καλυφθούν είναι 60, θα αφορούν υποψήφιους με απολυτήριο Λυκείου ή ΙΕΚ, ενώ ο διαγωνισμός θα είναι γραπτός.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έκδοση της προκήρυξης πρόσληψης 49 μονίμων υπαλλήλων ΠΕ και ΤΕ στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πολυπόθητη προκήρυξη θα εκδοθεί εντός του μήνα, ενώ οι θέσεις θα καλύψουν κενά σε 16 Περιφερειακές υπηρεσίες και τμήματα του ΣΕΠΕ.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν διοικητικοί, μηχανικοί και πτυχιούχοι Πληροφορικής, στις ειδικότητες: ΠΕ Πληροφορικής, ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, ΠΕ Μηχανικών, ΠΕ Θετικών Επιστημών, ΤΕ Μηχανικών και ΤΕ Πληροφορικής.

Τέλος μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη πρόσληψης 17 μονίμων υπαλλήλων (κυρίως στενογράφων) στην Βουλή των Ελλήνων.

Θα ακολουθήσουν άλλες δύο προκηρύξεις 4 στελεχών Πληροφορικής και 12 διοικητικών κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ, ενώ γύρω στο Πάσχα θα προκηρυχθούν 55 θέσεις στο Ίδρυμα της Βουλής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider