Γραφεία Ενημέρωσης - Υποστήριξης Δανειοληπτών: Με ραντεβού και περιορισμούς η προσέλευση

Θανάσης Κουκάκης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γραφεία Ενημέρωσης - Υποστήριξης Δανειοληπτών: Με ραντεβού και περιορισμούς η προσέλευση
Οι ώρες εισόδου κοινού στις Περιφερειακές Υπηρεσίες της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους και στα Κέντρα και Γραφεία Ενημέρωσης Υποστήριξης Δανειοληπτών είναι 9:00 – 13:00.

Τον περιορισμό της προσέλευσης του κοινού στις Περιφερειακές Υπηρεσίες της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ) προβλέπει απόφαση του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Η τροποποίηση του ωραρίου εισόδου του κοινού σε όλες τις Περιφερειακές Υπηρεσίες της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους και τα Κέντρα και Γραφεία Ενημέρωσης Υποστήριξης Δανειοληπτών ήταν επιβεβλημένη, καθώς οι Περιφερειακές Υπηρεσίες της ΕΓΔΙΧ στεγάζονται στην πλειοψηφία τους σε χώρους που έχουν διατεθεί από άλλες δημόσιες υπηρεσίες, όπως Δήμοι και Περιφέρειες.

Περιορίζονται οι ώρες εισόδου

Σύμφωνα με την απόφαση του Χρήστου Σταϊκούρα περιορίζονται οι ώρες εισόδου κοινού σε όλες τις Περιφερειακές Υπηρεσίες της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους και στα Κέντρα και Γραφεία Ενημέρωσης Υποστήριξης Δανειοληπτών μέχρι 50% έως την 10η Απριλίου 2020, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων και αποκλειστικά στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορονοϊού.

Οι ώρες εισόδου κοινού στις Περιφερειακές Υπηρεσίες της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους και στα Κέντρα και Γραφεία Ενημέρωσης Υποστήριξης Δανειοληπτών είναι 9:00 – 13:00 και θα εισέρχονται και θα εξυπηρετούνται μόνο οι εκ των προτέρων προγραμματισμένες επισκέψεις.

Εφόσον ο φορέας που φιλοξενεί την κατά περίπτωση Περιφερειακή Υπηρεσία της ΕΓΔΙΧ, έχει λάβει ειδικά μέτρα περιορισμού εισόδου του κοινού και λειτουργίας των δομών του, οι Περιφερειακές Υπηρεσίες της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους και τα Κέντρα και Γραφεία Ενημέρωσης Υποστήριξης Δανειοληπτών θα τηρούν τα ειδικά αυτά μέτρα, για όλη την διάρκεια ισχύος τους, ενημερώνοντας αμελλητί την αρμόδια Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider