Τελευταία ημέρα αιτήσεων για 3.737 θέσεις σε δήμους

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τελευταία ημέρα αιτήσεων για 3.737 θέσεις σε δήμους

Τελευταία ημέρα σήμερα Τετάρτη για την υποβολή αιτήσεων στην προκήρυξη του υπουργείου Εργασίας που αφορά στην πρόσληψη 3.737 ανέργων σε 17 δήμους, με οκτάμηνες συμβάσεις κοινωφελούς εργασίας.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), από όσους είναι πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης (Όνομα Χρήστη και Συνθηματικό).

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για μία και μόνο ειδικότητα, σε έναν και μόνο Δήμο από τους ακόλουθους: Αγ. Αναργύρων - Καματερού, Αγρίνιου, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Αργους-Μυκηνών, Αρταίων, Ασπροπύργου, Θερμαϊκού, Καλαμαριάς, Κερατσινίου-δραπετσώνας, Κορδελιού-Εύοσμου, Κορινθίων, Παιονίας, Παύλου Μελά, Περάματος, Σαλαμίνος, Σιντικής, Φυλής.

Οι προκηρυσσόμενες θέσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ειδικότητες διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, βοηθητικού φυλακτικού προσωπικού, οικοδόμων, οδηγών και γενικών καθηκόντων.

Οι απολαβές των εργαζόμενων ανέρχονται μηνιαίως στα 431,75 ευρώ καθαρά (για όσους είναι έως 25 ετών), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ.

Έρχεται νέα προκήρυξη

Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να προκηρυχθεί από το υπουργείο Εργασίας η δεύτερη φάση του προγράμματος, που αφορά 6.328 νέες θέσεις για ανέργους σε 34 δήμους.

Πρόκειται για τους δήμους Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Αλεξανδρείας, Αχαρνών, Βέροιας, Γρεβενών, Δέλτα, Δράμας, Ηλίδας, Θεσσαλονίκης, Ιλίου (Νέων Λιοσίων), Καρδίτσας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Κύμης-Αλιβερίου, Λαγκαδά, Λαμιέων, Λαυρεωτικής, Λεβαδέων, Μεγαρέων, Νάουσας, Ναυπακτίας, Νεάπολης-Συκέων, Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη, Ξάνθης, Ορεστιάδας, Πατρέων, Πετρούπολης, Πρέβεζας, Πύργου, Τρικκαίων, Φλώρινας, και Χαλκηδόνας.

Η επιλογή των ανέργων θα γίνει με τα ίδια κριτήρια, οι αιτήσεις θα «τρέξουν» τον Αύγουστο, ενώ προαιρετικά οι επωφελούμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν σεμινάρια κατάρτισης με αντικείμενο την Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνίας και να εργάζονται τέσσερις ημέρες την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider