ThinkPad: Το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο με προϋπηρεσία στο διάστημα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ThinkPad: Το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο με προϋπηρεσία στο διάστημα

Ο θαυμαστός καινούργιος κόσμος της τεχνολογίας εξελίσσεται διαρκώς και μαζί του συμπαρασύρει το σύνολο των δραστηριοτήτων της καθημερινότητας μας. Μια εξ αυτών κ η εργασία, η οποία «εκσυγχρονίζεται» την ώρα που νέα trends κάνουν την εμφάνισή τους. Στις νέες αυτές απαιτήσεις που αναδιαμορφώνουν την εργασιακή μας πραγματικότητα έρχεται να απαντήσει η Lenovo με τις πρόσφατες προσθήκες στην θρυλική οικογένεια των προϊόντων ThinkPad.

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία ερευνών πάνω από το 50% των μόνιμων εργαζόμενων στις ΗΠΑ έχουν δυνατότητα εργασίας από απόσταση μέσω telecommuting. Σε αυτούς ακριβώς απευθύνονται και τα premium επαγγελματικά προϊόντα της οικογένειας X1, ThinkPad X1 Carbon, ThinkPad X1 Extreme, ThinkPad X1 YOGA laptops, τα οποία διακρίνονται για τα κορυφαία χαρακτηριστικά τους, την υψηλή αντοχή τους αλλά και το λεπτό, ελαφρύ προφίλ τους, χάρη στην κατασκευή τους από carbon fiber. Οι 6core επεξεργαστές της Intel 8ης γενιάς που φορούν και οι οθόνες HDR, Dolby Vision υπόσχονται εντυπωσιακές επιδόσεις ενώ με έως και 19.3 ώρες αυτονομία η εργασία γίνεται απρόσκοπτη. Επιπλέον η τεχνολογία RapidCharge λύνει τα χέρια των επαγγελματιών χρηστών αφού επιτυγχάνει ταχεία φόρτιση της μπαταρίας στο 80% σε μόλις μία ώρα.

thinkpad

Χάρη στην εξ αποστάσεων εργασία μάλιστα, έχει παρατηρηθεί ότι ο χώρος του μέσου γραφείου έχει μειωθεί πάνω από 30% ενώ τα conference rooms αποτελούν κατά 30% το βασικό χώρο εργασίας πολλών εταιρειών. Ωστόσο το 20% των conference meetings ξεφεύγει χρονικά λόγω κακού τεχνολογικού εξοπλισμού και όπως υπολογίζεται μέχρι το 2020 περίπου 50 εκ. huddle rooms θα αναγκαστούν να εξοπλιστούν με τεχνολογία αιχμής για να μπορέσουν να καλύψουν τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις.

smart hub think pad

Και για αυτή την περίπτωση η λύση - κλειδί έρχεται από την οικογένεια της ThinkPad μέσω μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας που υπόσχεται πιο αποτελεσματικά meeting χωρίς χρονοτριβές. Καλύπτοντας όλες τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να συναντήσει κανείς σε ένα meeting room, το πολυεργαλείο που ακούει στο όνομα ThinkSmart Hub 500 είναι απλό στη λειτουργία και δίνει στον χρήστη τον έλεγχο όλων των οθονών, των projectors και των καμερών ενός meeting room μέσα από μια πλατφόρμα. Ο Intel Core i5 επεξεργαστής του υπόσχεται υψηλές επιδόσεις και καλύτερη συνεργασία με το Skype for Business στα Windows 10, ώστε οι προγραμματισμένες συσκέψεις να ξεκινούν στην ώρα τους με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού κι όλοι οι συμμετέχοντες να ακούγονται δυνατά και καθαρά.

Καταφέρνοντας να συνδυάσει για ακόμα μια φορά και σε κάθε μοντέλο, το πρωτοποριακό design με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά, η σφραγίδα της οικογένειας ΤhinkPad αποτελεί εγγύηση ποιότητας αφού για πάνω από ένα τέταρτο του αιώνα είναι συνυφασμένη με την καινοτομία έχοντας κατακτήσει δεκάδες πρωτιές και ρεκόρ.

Η εταιρεία που κατέκτησε τη γη κι εκτοξεύτηκε στο... διάστημα

lenovo

Στα 25 χρόνια της πορείας τους, τα προϊόντα ThinkPad έχουν υποστηρίξει εκατ. επαγγελματίες, στελέχη κι επιχειρήσεις για να εκτελέσουν αποτελεσματικά το έργο τους, έχουν βοηθήσει εξερευνητές να φτάσουν στα πιο απομακρυσμένα σημεία της γης ενώ έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους ακόμα και στο διάστημα, έχοντας υποστηρίξει δεκάδες διαστημικές αποστολές. Ήδη από το 1993 το πρώτο ThinkPad 750C πέταξε στο διάστημα ενώ από το 2003 τα ThinkPad είναι τα μόνα certified laptops στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό διαστημικό σταθμό.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, τον Οκτώβριο του 1992, το πρώτο ThinkPad 700C κέρδισε πάνω από τριακόσια βραβεία καταφέρνοντας να γίνει status symbol προέδρων και CEOs εταιρειών.

Έκτοτε και μέχρι και σήμερα οι χρήστες εμπιστεύονται τα προϊόντα για τα υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά τους, τη λειτουργικότητα, τον σχεδιασμό τους, την αξιοπιστία τους, την αντοχή τους και φυσικά για τις καινοτομίες που μέσα στα χρόνια μας έχουν συστήσει όπως το πρώτο CD-ROM, DVD-ROM, built-in wifi & security chip, fingerprint reader καθώς και το ελαφρύτερο 14 ιντσών ultrabook στον κόσμο ThinkPad X1 Carbon που η Lenovo μας παρουσίασε το 2012.

carbon thinkpad

Με πάνω 130 εκατομμύρια τεμάχια σε πωλήσεις, το θρυλικό ThinkPad αποτελεί ορόσημο της βιομηχανίας ηλεκτρονικών υπολογιστών έχοντας υποστηρίξει τη λειτουργία χιλιάδων εταιρειών ανά τον κόσμο. Τρανό παράδειγμα η Coca-Cola HBC, ένας από τους κορυφαίους ομίλους στον κόσμο, με ετήσιο όγκο πωλήσεων που ξεπερνά τα 2 δισ. κιβώτια, δραστηριότητες σε 28 χώρες και τρεις ηπείρους και 31.000 εργαζόμενους που εξυπηρετούν τις ανάγκες 594 εκατ. ανθρώπων.

«Η Coca-Cola HBC, έχει μια πολυετή σχέση με τη Lenovo στη περιοχή των υπολογιστών και περιφερειακών της. Κλειδί της συνειδητής επιλογής και καλής έως τώρα συνεργασίας είναι πρωταρχικά οι τεχνολογικές καινοτομίες ταυτόχρονα με την αξιοπιστία των προϊόντων Lenovo. Το δίκτυο διάθεσης και υποστήριξης των προϊόντων Lenovo σε έναν παγκόσμιο οργανισμό σαν την Coca-Cola HBC είναι ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας. Τέλος, οι πληθώρα των επιλογών μέσα από το portfolio της οικογένειας Think, καλύπτουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες της εταιρείας και του προσωπικού της συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξή της.»

ThinkPad: Το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο με προϋπηρεσία στο διάστημα
ThinkPad: Το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο με προϋπηρεσία στο διάστημα
ThinkPad: Το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο με προϋπηρεσία στο διάστημα
ThinkPad: Το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο με προϋπηρεσία στο διάστημα
ThinkPad: Το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο με προϋπηρεσία στο διάστημα
ThinkPad: Το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο με προϋπηρεσία στο διάστημα
ThinkPad: Το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο με προϋπηρεσία στο διάστημα

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider