Huawei: Ένα ζωντανό τεχνολογικό οικοσύστημα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Huawei: Ένα ζωντανό τεχνολογικό οικοσύστημα
H διάσημη εταιρεία τεχνολογίας συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσφέρει hi end προϊόντα όλων των κατηγοριών.

Smartphones που φτάνουν στα άκρα τις αποδόσεις, laptops που διακρίνονται για το design τους και το φιλικό user interface τους, tablets που αναβαθμίζουν την δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα, wearables που υπόσχονται καλύτερη φυσική κατάσταση και ποιότητα ζωής, ασύρματα  ακουστικά που βυθίζουν τον χρήστη στον μαγικό κόσμο της μουσικής βάζοντας τέλος στους εξωτερικούς θορύβους. Τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα καινοτόμα προϊόντα που απαρτίζουν το τεχνολογικό οικοσύστημα της Huawei, διευρύνοντας τα όρια και την εμπειρία των χρηστών.

Η κινεζική εταιρεία, η οποία έχει κατακτήσει τους καταναλωτές παγκοσμίως, συνεχίζει να επεκτείνει την προϊοντική της γκάμα στην ελληνική αγορά.  Πέρα από τα καταξιωμένα smartphones της - η Huawei κερδίζει την πρώτη θέση σε πωλήσεις κινητών στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια - έχει εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιό της με laptops, tablets, wearables κι αξεσουάρ αλλά και υπηρεσίες που αλληλεπιδρούν και αλληλοσυμπληρώνονται, πολλαπλασιάζοντας τα πλεονεκτήματα για τους χρήστες.

Μάλιστα το φετινό καλοκαίρι λανσάρει ένα «γενναίο» εκπτωτικό πρόγραμμα για όσους επιθυμούν μια ολιστική τεχνολογική εμπειρία, υποσχόμενη ασυναγώνιστα tech-πακέτα. Οι καλοκαιρινές της προσφορές ξεκινούν από τελευταίας τεχνολογίας smartphones, laptops, tablets και gadgets και επεκτείνονται σε μοναδικά οφέλη που ακολουθούν κάθε αγορά (δώρο το ΦΠΑ στις νέες συσκευές AG, προνομιακή χρήση εφαρμογών μέσω του AppGallery, έκπτωση σε υπηρεσίες service).

Smartphones με δώρο το ΦΠΑ

insider

Αρχής γενομένης των προσφορών από την νέα σειρά πολυβραβευμένη σειρά P40, η Huawei προσφέρει με έκπτωση smartphones που δεν κάνουν εκπτώσεις και συναγωνίζονται επάξια προηγμένες φωτογραφικές μηχανές.

Τις επαναστατικές φωτογραφικές δυνατότητες των HUAWEI P40 και P40 Pro απογειώνει το σύστημα, τριπλής και τετραπλής αντίστοιχα, κάμερας υψηλών προδιαγραφών Ultra Vision Leica. Χάρη στους ευρυγώνιους φακούς της σειράς P40, οι χρήστες θα μπορέσουν να δημιουργήσουν τα δικά τους καρτ-ποστάλ, χάρη στο ανεπανάληπτο SuperSensing zoom (50x) ο φακός τους θα «αγγίξει» το ηλιοβασίλεμα, ενώ με την λειτουργία νυχτερινής λήψης θα «φωτίσουν» τις βραδινές τους βόλτες με φόντο το φεγγάρι να λαμπυρίζει στη θάλασσα.

Πολλοί είναι άλλωστε οι ανεξάρτητοι φορείς και οργανισμοί που έχουν χαρακτηρίσει τον αισθητήρα HUAWEI Ultra Vision που περιλαμβάνεται σε όλη την σειρά HUAWEI P40 ως ένα τεχνολογικό θαύμα που φέρνει επανάσταση σε επίπεδο εικονοστοιχείων και ενισχύει την αναπαραγωγή λεπτομερειών σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Μεταξύ αυτών ο ανεξάρτητος φορέας DxoMark και ο οργανισμός ΤΙΡΑ, οι οποίοι βράβευσαν τις προαναφερθείσες συσκευές. 

Για όλες τις νέες συσκευές HUAWEI AG smartphones (P40 Pro, P40, P40 lite, P40 lite e και Y5P) η εταιρεία κάνει δώρο το ΦΠΑ μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της.

Τα laptops στα καλύτερά τους

insider

Μπαίνοντας δυναμικά στην αγορά των φορητών υπολογιστών, τα laptop της που κυκλοφορούν ήδη σε πολλές χώρες, έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, αφού καλύπτουν όλες τις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτή, προσφέροντάς του ολιστική εμπειρία συνδεσιμότητας με τα Huawei smartphone.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να συνδέουν τις δύο συσκευές με ένα άγγιγμα και να δουλεύουν σε ένα περιβάλλον εύκολα, άνετα και γρήγορα. Ξενοιάζοντας με την μεταφορά των αρχείων από τη μία συσκευή στην άλλη, αφού γίνεται κυριολεκτικά με ένα «κλικ», μπορούν να βλέπουν τα αποθηκευμένα στο κινητό αρχεία τους και από τον υπολογιστή ή ακόμα και να χρησιμοποιούν το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και άλλες περιφερειακές συσκευές για να χειρίζονται το smartphone τους. 

To Huawei MateBook X Pro, tο πρώτο FullView notebook της αγοράς, το MateBook 13, η νέα προσθήκη στα MateBook Series laptops της Huawei ή και το απίθανο Huawei MatePad Pro με καινοτόμο design και ξεχωριστές επιδόσεις, είναι μερικές από τις επιλογές που θα σας λύσουν τα χέρια. 

Tablets για ατελείωτη διασκέδαση και Wearables για επιστροφή στην ευεξία

insider

Μιας όμως και οι ανάγκες των διακοπών περιλαμβάνουν διάβασμα, gaming, ταινίες, social media, ιδανική λύση είναι και τα tablet της Huawei, MatePad Pro και MetaPad T8. Τα tablet της εταιρείας είναι ελαφριά και ευέλικτα και ξεχωρίζουν για τον κομψό και εύχρηστο σχεδιασμό τους, τους πανίσχυρους επεξεργαστές τους που προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους που χαρίζει έως και ατελείωτες ώρες συνεχούς video playback.

Κι επειδή διακοπές χωρίς θαλάσσια σπορ, κολύμπι, περιπάτους κι εξερεύνηση δεν γίνονται, οι προσφορές επεκτείνονται και στην κατηγορία των smartwatches κατάλληλα για κάθε τύπο άσκησης. Τα έξυπνα ρολόγια της εταιρείας είναι αδιάβροχα και καταγράφουν κάθε αντίδραση του οργανισμού σας στην άσκηση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Ο ανιχνευτής των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα, ο μετρητής των καρδιακών παλμών αλλά και η μεγάλης διάρκειας μπαταρία τους είναι οι «άσσοι» που κρύβουν στο μανίκι τους.

Και σε αυτές τις κατηγορίες, oι προσφορές διαρκούν έως το τέλος του καλοκαιριού.

Όλο και περισσότερες εφαρμογές στο Huawei AppGallery

insider

H εμπειρία του οικοσυστήματος ενδυναμώνεται κι από την πρώτη πραγματική εναλλακτική λύση των τελευταίων δέκα χρόνων στο χώρο των εφαρμογών, η οποία ακούει στο όνομα, Huawei AppGallery. Η ανοιχτή αυτή πύλη εφαρμογών και υπηρεσιών, υπόσχεται ελευθερία, επιλογή και ευελιξία διασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχοντας μια ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών για κάθε ανάγκη. Να σημειωθεί ότι το Huawei AppGallery αναπτύσσεται καθημερινά με ταχύτατους ρυθμούς εντάσσοντας τα Top Applications στην Ελλάδα και προσφέροντας εξαιρετικά οφέλη στους τελικούς χρήστες

Το κατάστημα των εφαρμογών της εταιρείας μάλιστα βρίσκεται στο επίκεντρο του μεγάλου καλοκαιρινού πακέτου προσφορών και με συνεργασίες και συνέργειες υπόσχεται να καλύψει ανάγκες κάθε είδους από μετακινήσεις με ταξί μέχρι εκπτώσεις σε υπηρεσίες parking και πολλά άλλα.

Συγκεκριμένα, οι προσφορές είναι διαθέσιμες σε συνεργασία με τις εταιρείες efood, e-Fresh, Taxiplon, parkaround και Domino’s Pizza:

  • Απολαύστε δωρεάν καφέ για μία εβδομάδα μέσω της εφαρμογής efood.
  • Κάντε τις μετακινήσεις σας με ταξί με κέρδος 15 ευρώ μέσω της εφαρμογής Taxiplon Passenger.
  • Παρκάρετε με έκπτωση έως και 20 φορές μέσω της εφαρμογής ParkAround.
  • Παραγγείλτε είδη supermarket με έκπτωση σε 3 παραγγελίες μέσω της εφαρμογής e-Fresh.
  • Απολαύστε 12 δωρεάν πίτσες μέσω της εφαρμογής της Domino’s Pizza.
  • 6 μήνες δωρεάν συνδρομή στο Huawei Music

Δωρεάν 6μηνη συνδρομή στα 50 εκατομμύρια τραγούδια του HUAWEI Music 

Μεγάλη είναι η προσφορά και στην υπηρεσία μουσικής Huawei Music της εταιρείας, η οποία δίνει πρόσβαση σε περισσότερα από 50 εκατ. τραγούδια και 1,2 εκατομμύρια άλμπουμ από όλο τον πλανήτη σε όλους τους κατόχους συσκευών Huawei. Ενώ σε άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες οι χρήστες πρέπει να πληρώνουν κατ' ελάχιστον 7 ευρώ κάθε μήνα, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν συνδρομή αξίας 60 ευρώ για έξι μήνες στους κατόχους συσκευών Huawei. Μέσα από τη νέα μουσική υπηρεσία Huawei Music οι χρήστες έχουν έναν τεράστιο κατάλογο τραγουδιών και σε συνδυασμό με ένα μοναδικό πακέτο προηγμένων δυνατοτήτων και λειτουργιών, τους δίνει τη δυνατότητα να ακούν μουσική όποτε θέλουν, από όπου θέλουν, όπως θέλουν.

Να σημειωθεί ότι πέρα από τον δελεαστικό κατάλογο τραγουδιών -ο οποίος σε διάρκεια αντιστοιχεί σε 300 (!) χρόνια συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής- η εφαρμογή Huawei Music  προσφέρει μια σειρά δυνατοτήτων και λειτουργιών που βελτιστοποιούν την εμπειρία ακρόασης:, όπως προσωποποιημένες playlists, καθημερινές μουσικές προτάσεις, αναγνώριση «ποιο τραγούδι παίζει τώρα», λειτουργία ‘Party Mode’, ενσωματωμένο equaliser Huawei Histen 3D για κορυφαία απόδοση ήχου και χρονοδιακόπτη για προγραμματισμένη διακοπή μουσικής. Με τέτοιες δυνατότητες, η εφαρμογή Huawei Music μετατρέπει το smartphone σου στο απόλυτο προσωπικό σου music player. 

insider

Πέρα βέβαια από το πλούσιο περιεχόμενο η εταιρεία διαθέτει και το κατάλληλο μέσο για να απολαμβάνεις ανεπανάληπτο ήχο. Ο λόγος για τα ασύρματα ακουστικά της Huawei, FreeBuds 3 –FreeBuds 3i, με active noise cancellation τα οποία προσφέρονται σε προνομοιακές τιμές μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Αποδίδουν εξαιρετικό ήχο, αποκλείουν τον περιβάλλοντα θόρυβο, συνδέονται με bluetooth στο δευτερόλεπτο, διαθέτουν μπαταρία που διαρκεί για ώρες, εφαρμόζουν τέλεια στο αυτί και είναι τόσο κομψά που θυμίζουν περισσότερο μοδάτο αξεσουάρ και λιγότερο τεχνολογικό gadget! Με λίγα λόγια είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση εν κινήσει (και όχι μόνο) τόσο για κλήσεις και βιντεοκλήσεις, όσο και για μουσική αναπαραγωγή. 

Παράλληλα ο κινεζικός κολοσσός προσφέρει και δωρεάν 12μηνη συνδρομή στο HUAWEI Cloud με δώρο 50GΒ για τα P40 & P40 Pro και 15GΒ για τα P40 Lite, P40 Lite E και Y5P.

Service με εκπτώσεις και δώρα έκπληξη

Η «last but not least» προσφορά της εταιρείας αφορά στις υπηρεσίες service της. Ειδικότερα από 15 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου η Huawei προσφέρει:

  • έκπτωση από 15% έως 61% σε επισκευές που αφορούν αντικατάσταση οθόνης ή / και πλακέτας για συσκευές που εξυπηρετούνται μέσω της υπηρεσίας Pick up and Return.
  • -έκπτωση 40% σε υψηλής ποιότητας προστατευτικά φιλμ οθόνης και πλάτης με δυνατότητα επιλογή σχεδίου (για το φιλμ της πλάτης) μέσα από μεγάλη ποικιλία σχεδίων.
  • Τέλος για όσους πελάτες λιανικής επισκεφτούν τα επισκευαστικά κέντρα της εταιρείας ( Athens HUAWEI Customer Service Center Athens, Athens TS Solutions, Patra Bakogiannis & SIA, Agrinio Bakogiannis & SIA) την ημέρα Παρασκευή θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν δώρο έκπληξη, μετά την ολοκλήρωση της επισκευής.
Huawei: Ένα ζωντανό τεχνολογικό οικοσύστημα
Huawei: Ένα ζωντανό τεχνολογικό οικοσύστημα
Huawei: Ένα ζωντανό τεχνολογικό οικοσύστημα
Huawei: Ένα ζωντανό τεχνολογικό οικοσύστημα
Huawei: Ένα ζωντανό τεχνολογικό οικοσύστημα
Huawei: Ένα ζωντανό τεχνολογικό οικοσύστημα
Huawei: Ένα ζωντανό τεχνολογικό οικοσύστημα
Huawei: Ένα ζωντανό τεχνολογικό οικοσύστημα

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider