Στην Black Friday της Huawei, αποκτάμε όλες τις αγαπημένες μας συσκευές στις καλύτερες τιμές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην Black Friday της Huawei, αποκτάμε όλες τις αγαπημένες μας συσκευές στις καλύτερες τιμές
Ταχύτητα laptop, κινητά με εντυπωσιακή κάμερα, τελευταίας τεχνολογίας smartwatch, κομψά tablet και ακουστικά για τέλειο ήχο μάς περιμένουν στον απόλυτο Black Friday προορισμό.

Μετρούσαμε αντίστροφα τις ημέρες μέχρι οι πρώτες προσφορές να μας «χτυπήσουν» την πόρτα και, τελικά, η φετινή Black Friday είναι εδώ. Η αγαπημένη μας περίσταση για shopping έχει φέρει μαζί της απίστευτες τιμές σε προϊόντα κάθε πιθανής κατηγορίας, όμως, αυτά στα οποία αγαπάμε να εστιάζουμε είναι -φυσικά- εκείνα της τεχνολογίας.

Δε χρειάζεται να είμαστε «tech freak» για να εκτιμήσουμε ένα up-to-date κινητό ή ένα ταχύτατο λάπτοπ ή ένα κομψό smartwatch ή ένα προηγμένο tablet που θα μας επιτρέψουν να κάνουμε τη δουλειά μας πιο πρακτικά από ποτέ. Πόσο μάλλον όταν όλα αυτά προσφέρονται στα χέρια μας σε τιμές που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν πράγματι βλέπουμε καλά.

Τι εννοούμε;

Υπέρμαχος της Black Friday και των εκπληκτικών προσφορών της είναι η HUAWEI που δημιουργεί την τέλεια ευκαιρία να αποκτήσουμε όλες τις αγαπημένες τελευταίας τεχνολογίας συσκευές σε εξαιρετικές τιμές. Γι' αυτό και έχουμε ήδη φτιάξει τη λίστα με όλες εκείνες τις επιλογές που κατάφεραν να μας τραβήξουν την προσοχή.

Έχουμε και λέμε.

Το απόλυτο laptop

Το laptop αποτελεί βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας, αφού πάνω του στηρίζεται η δουλειά μας αλλά και η ψυχική μας υγεία καθώς, ναι, είναι πολύ εκνευριστικό να περιμένουμε πιθανά «κολλήματα» ή να μην μπορεί να υποστηρίξει όλα όσα θέλουμε να κάνουμε. Με τα laptop της HUAWEI, το εν λόγω πρόβλημα παύει να υπάρχει. Το πανάλαφρο HUAWEI Matebook D15 με τη FullView οθόνη αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή, ενώ το HUAWEI Matebook D16 κερδίζει τις εντυπώσεις και, μάλιστα, είναι διαθέσιμο τώρα με 150 ευρώ έκπτωση!

Το HUAWEI Matebook D16 είναι το πρώτο λάπτοπ με τεράστια οθόνη 16 ιντσών για να κάνουμε με άνεση τη δουλειά μας ή για να απολαμβάνουμε την παρακολούθηση ταινιών, το οποίο παραμένει ελαφρύ και λεπτό ώστε να μη μας επιβαρύνει στην καθημερινότητα. Είναι εξοπλισμένο με τον πανίσχυρο επεξεργαστή 12ης γενιάς Intel® Core™ H-Series υψηλής απόδοσης (14 πυρήνες που αυξάνουν τον αριθμό των πυρήνων σε 3,5 φορές σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά) και τις απεριόριστες δυνατότητες σύνδεσης και συνεργασίας μεταξύ πολλαπλών συσκευών, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα για διασκέψεις με 1080 AI κάμερα και AI ήχο. Παράλληλα, διαθέτει το HUAWEI Metaline Antenna για να έχουμε 50% υψηλότερη ταχύτητα λήψης σε σενάρια ασθενούς σήματος.

Στις Black Friday προσφορές θα βρούμε επίσης τα: Matebook D 16 Intel 12th I5/8G/512G, MateBook D 15 Intel 11th I5/16G/512G, MateBook D 15 I5/8G/512 Win Pro, MateBook D 15 I5/8G/256 Win Home & MateBook D 15 I3/8G/256 Win Home.

«ΤΟ» κινητό

Το κινητό είναι η προέκταση του χεριού μας, είτε αυτό σημαίνει ότι το χρησιμοποιούμε για επικοινωνία είτε για επαγγελματικούς λόγους. Γι’ αυτό και πρέπει η συσκευή να μπορεί να ανταποκριθεί στην εκάστοτε περίσταση με τον καλύτερο τρόπο. Η HUAWEI, λοιπόν, προσφέρει τις καλύτερες συσκευές με τις πιο Black Friday τιμές. Το nova 9SE, το nova Y70, το nova Y90 εντυπωσιάζουν τόσο στην αισθητική τους όσο και στο λειτουργικό τους σύστημα, ενώ το HUAWEI P50 Pro, με έκπτωση έως και 400 ευρώ, είναι εδώ για να μας πείσει πως είναι η απόλυτη επιλογή στην κατηγορία των πολύ δυνατών smartphones με προηγμένη κάμερα για εκπληκτικές φωτογραφίες.

Το HUAWEI P50 Pro είναι εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες της HUAWEI για φωτογραφίες γεμάτες λεπτομέρειες και χρώματα, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά και με υψηλή ευκρίνεια σε μακρινές αποστάσεις, αφού έχει απόλυτο ζουμ από 0,5 έως 100x. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να διορθώνει και να αποκαθιστά μόνο του κάθε λεπτομέρεια σε κάθε εικόνα αλλά και μία εντυπωσιακή οθόνη True-Chroma 120 Hz2. Στα πολύ θετικά του, συγκαταλέγεται και η μεγάλη μπαταρία 4360 mAh⁠4 που μας επιτρέπει να το χρησιμοποιούμε, ακόμα και για ταινίες ή σειρές, χωρίς να αγχωνόμαστε μην κλείσει.

Τα πιο professional tablet

Ταχύτητα, αποδοτικότητα, πρακτικότητα, ποιότητα εικόνας και ηχείου είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε σε ένα tablet και δύο επιλογές που βρίσκονται στις προσφορές της Black Friday πληρούν όλες τις προδιαγραφές -και ακόμα περισσότερες-.

To HUAWEI MatePad 10.4 WIFI 4+ 128GB είναι ένα Tablet με υπέροχο σχεδιασμό, τόσο που αφήνει μία αίσθηση πολυτέλειας με κάθε λεπτομέρεια που βρίσκεται πάνω του. Είναι εξοπλισμένο με 2Κ IPS οθόνη και καθηλωτικό ήχο από 4 ενσωματωμένα ηχεία από τους ειδικούς της Harman Kardon, ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε προβολές, ακόμα και gaming. Επιπρόσθετα, διαθέτει το πληκτρολόγιο HUAWEI Smart Keyboard για έξτρα πρακτικότητα στη χρήση του. Η 7250 mAh μπαταρία του μας επιτρέπει να παρακολουθήσουμε βίντεο για έως και 12 ώρες.

Στην Black Friday, το βρίσκουμε με όφελος 80 ευρώ.

Το MatePad 11 WIFI 6+128GB είναι ένα tablet με μινιμαλιστικό ID design και έξυπνο μαγνητικό πληκτρολόγιο με ασύρματο ποντίκι και HUAWEI M-Pencil. Διαθέτει εντυπωσιακά στερεοφωνικά ηχητικά εφέ με δυναμικά μπάσα και ζωηρά πρίμα και, παράλληλα, ομαλότερη και ταχύτερη εικόνα με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Επιπλέον, μπορεί να συνδεθεί με το laptop ως δευτερεύουσα οθόνη, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να εργαζόμαστε παράλληλα σε δύο project και να μεταφέρουμε εύκολα αρχεία μεταξύ των οθονών (drag-and-drop). Η μπαταρία του διαρκεί για 12 ώρες εργασίας, απομακρύνοντας κάθε άγχος σχετικά με το πόσο θα «αντέξει».

Στις προσφορές της Black Friday, θα βρούμε επίσης το HUAWEI MatePad T10 και το HUAWEI MatePad T 10S.

Το πιο high tech smartwatch

Τα smartwatch είναι πιο tech upgraded και στυλάτα από ποτέ. Δε χρειάζεται πια να είμαστε πάνω από το κινητό και, την ίδια στιγμή, απολαμβάνουμε κομψότητα στις εμφανίσεις μας.

Το Watch GT 3 Active προσφέρεται με Black Friday όφελος 70 ευρώ και είναι το ιδανικό αξεσουάρ για όσους αναζητούν εντυπωσιακή αισθητική και ανθεκτικότητα, ενώ διαθέτει επίσης ολοήμερη παρακολούθηση του SpO2, ακριβή παρακολούθηση καρδιακών παλμών και πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης. Επιπλέον, πρόκειται για μία ιδανική για την κολύμβηση επιλογή, αφού έχει αδιαβροχότητα έως και 50 μέτρα, με ενσωματωμένη πυξίδα και βαρόμετρο για να μας συντροφεύει σε κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα.

Το HUAWEI GT 2, μόνο με 139€ για την Black Friday, είναι ένα έξυπνο ρολόι για όσους απολαμβάνουν την τέλεια ισορροπία τέχνης και τεχνολογίας. Προσφέρει ολοκληρωμένα και ακριβή δεδομένα μέτρησης υγείας και αθλητικών επιδόσεων, ενώ διαθέτει περισσότερες από 100 λειτουργίες προπόνησης. Χρειάζεται μόλις 5 λεπτά ασύρματης γρήγορης φόρτισης για να το χρησιμοποιήσουμε για 10 ώρες, ενώ το καταπληκτικό είναι ότι, με το εσωτερικά αναπτυγμένο chipset Kirin A1 της HUAWEI, τον σχεδιασμό διπλού τσιπ και την έξυπνη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας, έχουμε τη δυνατότητα να το χρησιμοποιούμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, για έως και 2 εβδομάδες

Στις Black Friday προσφορές θα βρούμε περισσότερες επιλογές, όπως το HUAWEI GT 3 Pro, το HUAWEI GT 2 pro, το HUAWEI Watch GT Runner, το HUAWEI Watch Fit αλλά και το HUAWEI Band 7.

Τα κορυφαία ακουστικά

Πώς θα ολοκληρωθεί η τεχνολογική μας εμπειρία ανεξάρτητα με τις βασικές συσκευές που θα επιλέξουμε; Μα, φυσικά, με τα σωστά ακουστικά και τα HUAWEI Freebuds 4i -μόλις στα 59 ευρώ για την Black Friday!- είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε.

Τα ακουστικά έρχονται με πολύ κομψό σχεδιασμό και απαλή υφή και μας προσφέρουν Active Noise Cancellation για να μπορούμε να απολαύσουμε την αγαπημένη μας μουσική χωρίς ενοχλήσεις και, παράλληλα, διαθέτουν διπλό μικρόφωνο και την αποκλειστική τεχνολογία beamforming, ώστε να μπορεί ο συνομιλητής μας να μας ακούει ακόμα και στις πιο θορυβώδεις συνθήκες. Τα HUAWEI Freebuds 4i είναι ακόμη η ιδανική επιλογή για όσους ενοχλούνται στα αυτιά από τα ακουστικά, αφού είναι εξαιρετικά ελαφριά και εργονομικά σχεδιασμένα για σταθερή και άνετη εφαρμογή, όσες ώρες κι αν τα φοράμε.

Ταυτόχρονα, στις Black Friday προσφορές θα βρούμε και τα HUAWEI FreeBuds Pro 2.

Με τις Black Friday προσφορές της Huawei, η τεχνολογική μας αναβάθμιση μόλις έγινε «παιχνιδάκι»!

Όλες οι Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Όλες οι Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider