7+1 λόγοι για να επιλέξετε μια αντλία θερμότητας

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
7+1 λόγοι για να επιλέξετε μια αντλία θερμότητας
...
Οι λόγοι για να επιλέξετε μία αντλία θερμότητας Vaillant  είναι πολλοί και ουσιώδεις. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους 7+1 σημαντικότερους.

Οι λόγοι για να επιλέξετε μία αντλία θερμότητας είναι πολλοί και ουσιώδεις. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους 7+1 σημαντικότερους.

1. Ανεξαρτησία

Οι αντλίες θερμότητας αέρα νερού αντλούν το μεγαλύτερο μέρος της αποδιδόμενης ενέργειας τους από τον ατμοσφαιρικό αέρα. Αυτή η φυσική πηγή ενέργειας είναι δωρεάν και η διάθεση της είναι απεριόριστη. Αυτό καθιστά τις αντλίες θερμότητας κατάλληλες και φτιαγμένες για το μέλλον και τους ιδιοκτήτες των αντλιών πιο ανεξάρτητους από ορυκτές πηγές ενέργειας. Με μία αποδοτικότερη αντλία θερμότητας, όπως αυτή της Vaillant, οι ιδιοκτήτες χαίρουν ακόμα μεγαλύτερης οικονομίας και ανεξαρτησίας.

.

2. Ευκολία εγκατάστασης και χρήσης

Η εγκατάσταση μίας αντλίας θερμότητας αέρος νερού της Vaillant από επαγγελματίες εγκαταστάτες είναι απλή υπόθεση. Οι εν λόγω αντλίες θερμότητας μπορούν επίσης να συνδεθούν με υπάρχοντα συστήματα θέρμανσης, ενώ παράλληλα ο χειρισμός τους είναι εύκολος μέσω μιας βολικής εφαρμογής (app).

3. Εξοικονόμηση κόστους και ενέργειας

Οι σύγχρονες αντλίες θερμότητες της Vaillant χρησιμοποιούν ελάχιστη ηλεκτρική ενέργεια. Ανάλογα με το μοντέλο και τη χρήση, μπορούν να εξοικονομήσουν μέχρι και 70% σε σύγκριση με ορυκτά καύσιμα και έως το 100% αν συνδεθούν με φωτοβολταϊκά συστήματα.

4. Παραγωγή λιγότερων εκπομπών CO₂

Οι αντλίες θερμότητας αποτελούν βιώσιμη λύση, αφού παράγουν μέχρι και 50% λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα συγκριτικά με άλλα συστήματα. Οι aroTHERM plus της Vaillant, λόγω της υψηλότατης απόδοσής τους παράγουν ακόμα λιγότερες εκπομπές. Μάλιστα, αν συνδεθούν με κάποιο κατάλληλο φωτοβολταϊκό σύστημα μπορεί να μετατραπούν σε συστήματα μηδενικών εκπομπών.

...

5. Αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες

Είτε με καύσωνα το καλοκαίρι, είτε με παγετό τον χειμώνα, οι αντλίες θερμότητας αέρος-νερού της Vaillant, οι οποίες λαμβάνουν έως και 85% των ενεργειακών τους αναγκών από τον αέρα του περιβάλλοντος, τα καταφέρνουν σε κάθε εποχή. Λειτουργούν ομαλά και αθόρυβα όπου και να βρίσκονται, ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες

6. Αξιοπιστία

Όλα τα προϊόντα της Vaillant υποβάλλονται σε πολλές και εξαντλητικές δοκιμές στο κέντρο δοκιμών του Remscheid, όπου προσομοιώνονται πραγματικές συνθήκες. Ειδικότερα, η εξωτερική μονάδα μιας αντλίας θερμότητας αέρος-νερού πρέπει να μπορεί να αντιμετωπίσει ακραίες συνθήκες. Οι μηχανικοί της Vaillant δεν γνωρίζουν τη λέξη δυσκολία. Στον κλιματικό θάλαμο, τα πτερύγια του εξατμιστή και του ανεμιστήρα πρέπει να αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες -20 έως και +46 ºC για αρκετές ημέρες. Σε άλλες δοκιμές οι συσκευές ψεκάζονται για μήνες με θαλασσινό νερό. Όλη αυτή η σκληρή διαδικασία προσομοιώνει τον καιρό στις διαφορετικές τοποθεσίες οπού μπορεί να βρίσκεται η εξωτερική μονάδα. Η εστίαση μας σε υλικά και προϊόντα υψηλής ποιότητας αποφέρει οφέλη: η ομαλή λειτουργία είναι εγγυημένη ακόμα και στα πιο ακραία σημεία της γης. Ως αποτέλεσμα των πολλών δοκιμών και βελτιώσεων, η αντλία θερμότητας αέρος νερού aroTHERM plus είναι ένα στιβαρό σύστημα που δεν μπορεί να αγγίξει ο άνεμος, το θαλασσινό νερό, η βροχή, το χιόνι ή οι ακραίες θερμοκρασίες.

7. Αθόρυβη λειτουργία

Ο θόρυβος από την συσκευή δεν μπορεί να προκαλεί παράπονα, ούτε από τους πελάτες μας, ούτε από τους γείτονες τους. Ως εκ τούτου δίνουμε μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη εξαιρετικά αθόρυβων συσκευών που υπόκεινται σε εντατικές μετρήσεις θορύβου σε όλη τη φάση ανάπτυξης τους. Έτσι, οι εξωτερικές μας μονάδες είναι τόσο αθόρυβες όσο το θρόισμα των φύλλων όταν βρίσκονται στην αθόρυβη λειτουργία.

+1 Η εγγύηση του ονόματος Vaillant

Η γερμανική εταιρία Vaillant είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αντλιών θερμότητας, λεβήτων και ηλιοθερμικών συστημάτων στον κόσμο. Με έδρα και 5 εργοστάσια στην Γερμανία, η Vaillant παράγει ποιοτικά συστήματα θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού για 150 χρόνια. Διαθέτει πλήρη συστήματα με πετρέλαιο, φυσικό αέριο και υγραέριο, ηλιοθερμικά, γεωθερμικά, κ.α.. Οι συσκευές της Vaillant διακρίνονται για την ποιότητα, τον κορυφαίο σχεδιασμό, και την εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνουν και την αξιοπιστία τους. Επιπλέον, όλες οι αντλίες θερμότητας της Vaillant καλύπτονται από πενταετή πλήρη εγγύηση.

Είτε, λοιπόν, η κύρια ανησυχία του ιδιοκτήτη είναι η αξιοπιστία, είτε η οικονομία, είτε η ανταπόδοση της επένδυσής του, είτε η άνεση και η έλλειψη θορύβου, με την aroTHERM της Vaillant θα έχει μια ανησυχία λιγότερη.

Social media Vaillant: Facebook, Instagram, Youtube

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider