Νέους προορισμούς εγκαινιάζει η Turkish Airlines

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέους προορισμούς εγκαινιάζει η Turkish Airlines

Νέους προορισμούς αλλά και συμφωνία με την Belavia για πτήσεις με κοινό κωδικό εγκαινιάζει η Turkish Airlines.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η αεροπορική θα προσθέσει έναν επιπλέον προορισμό στη Ρωσία ένα στην Αφρική ενώ αυξάνει και την συνδεσιμότητα με το Λονδίνο κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Αναλυτικότερα, η Turkish Airlines, η αεροπορική εταιρεία που πετά στις περισσότερες χώρες και προορισμούς στον κόσμο, πρόσθεσε το Κρασνοντάρ στο δίκτυό της με πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις. Πρόκειται για τον 10 προορισμό που εξυπηρετεί η εταιρεία στη Ρωσία μαζί με πτήσεις από και προς: Μόσχα Αγία Πετρούπολη, Σότσι, Ροστόφ, Καζάν, Γεκατερίνμπουργκ, Βορόνεζ, Σαμάρα και Ουφά.

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα ενισχύσει περαιτέρω και τις πτήσεις του προς Αφρική προσθέτοντας τον 53ο προορισμό που εξυπηρετεί η εταιρεία εκεί. Συγκεκριμένα ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, που πετά σε περισσότερους προορισμούς στην Αφρική από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία, θα πετά πλέον και προς Κομόρες και συγκεκριμένα στο Μορονί, φτάνοντας να εξυπηρετεί 122 χώρες και 304 προορισμούς συνολικά μεταξύ αυτών και Μπαμακό, Σευχέλλες, Φρίταουν, Λάγος , Άκκρα, Τζιμπουντί, Αντίς Αμπέμπα, Ζάνζιμπαρ, Γιοχάνεσμπουργκ, Μαυρίκιος και άλλους. Με την νέα πτήση επί της ουσίας θα συνδέει τις Κομόρες με περισσότερους από 300 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, 3 φορές την εβδομάδα.

Με αφορμή δε την αύξηση του αριθμού των Βρετανών τουριστών που επισκέπτονται τη γειτονική χώρα ο αερομεταφορέας αυξάνει και τη διαθεσιμότητα των θέσεων στα αεροσκάφη για τους προορισμούς που εξυπηρετεί κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, ενώ δίνει και την δυνατότητα απευθείας πτήσεων μεταξύ των πόλεων Μπόντρουμ και Λονδίνου, από τις 13 Ιουνίου 2018. Να υπενθυμίσουμε ότι η Turkish Airlines πραγματοποιεί συνολικά 90 πτήσεις την εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβάνοντας τους εξής προορισμούς: Λονδίνο, Μάντσεστερ, Μπίρμινχαμ και Εδιμβούργο.

Τέλος μετά την συνεργασία με την Belavia – Belarusian Airlines, τον εθνικό αερομεταφορέα της Λευκορωσίας, με πτήσεις κοινού κωδικού με ισχύ από την 1η Μαΐου 2018, αυξάνεται η συχνότητα στη διαδρομή Κωνσταντινούπολη Μίνσκ.Μετά την πρώτη φάση αυτής της συνεργασίας, οι δύο εταιρείας θα συζητήσουν εκ νέου και για την ένταξη περαιτέρω διαδρομών. Οι κοινές πτήσεις θα προσφέρουν γρήγορες και βολικές συνδέσεις για τους επιβάτες που αναχωρούν από την Κωνσταντινούπολη, τη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας και σημαντικό περιφερειακό κόμβο προς στο Μινσκ. Επιπλέον, με δεδομένη τη συμπληρωματική διάρθρωση των ωραρίων των δύο μεταφορέων και την αμοιβαία συνεργασία, οι πτήσεις αυτές θα επιτρέψουν στους επιβάτες των δυο εταιρειών να απολαμβάνουν την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μεταξύ των αντίστοιχων κόμβων τους. Η Belavia προσφέρει σύντομες και βολικές συνδέσεις στο αεροδρόμιο του Μίνσκ με καθημερινές αναχωρήσεις προς 50 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Ρωσική Ομοσπονδία και την Κεντρική Ασία.

«Ως Turkish Airlines, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία με την Belavia. Πιστεύουμε ότι αυτή η συμφωνία θα βελτιώσει τις σχέσεις μας με τον εθνικό αερομεταφορέα της Λευκορωσίας, ενισχύοντας παράλληλα την εμπορική μας συνεργασία στο επόμενο επίπεδο. Με την καθιέρωση αυτών των κοινών πτήσεων μεταξύ των δύο μερών, οι επιβάτες θα απολαμβάνουν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις για τα ταξίδια τους μεταξύ Λευκορωσίας και Τουρκίας», δήλωσε σχετικά ο Μπιλάλ Εκσί, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Turkish Airlines.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider