18-24 Travel: Δυναμική παρουσία και στον τηλεοπτικό αέρα!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
18-24 Travel: Δυναμική παρουσία και στον τηλεοπτικό αέρα!

Την είσοδο του στο χώρο της τηλεόρασης εγκαινίασε το 18-24 Travel με το πρώτο διαφημιστικό σποτ που προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες την Κυριακή 19/05.

Η δημοφιλής πλατφόρμα κρατήσεων μετά τη δυναμική της παρουσία στο χώρο του digital marketing αποφάσισε να κατακτήσει και τον τηλεοπτικό αέρα.

Με κεντρικό μήνυμα «όσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα» η τηλεοπτική καμπάνια του www.18-24.gr επικοινωνεί μέσα λίγα δευτερόλεπτα ότι το ταξίδι μπορεί να είναι εφικτό και προσιτό για όλους αρκεί να επιλέγουν έξυπνα, γρήγορα και οικονομικά.
Από το 2004 μέχρι και σήμερα το on line travel agency προσφέροντας αποκλειστικά συνδυασμό υπηρεσιών δημιουργεί πραγματικές ευκαιρίες για ταξίδια στους δημοφιλέστερους προορισμούς του εξωτερικού και στα ελληνικά νησιά με τους πελάτες που το επιλέγουν να εξασφαλίζουν τις πιο αναγνωστικές της αγοράς.

Ο κ. Γιώργος Καρανάσιος, CEO του www.18-24.gr αναφέρει: «από την πρώτη στιγμή λειτουργίας μας καταφέραμε να καταρρίψουμε το μύθο για τη σχέση ποιότητας και τιμής παρέχοντας πραγματικές ευκαιρίες για όσους αποφασίζουν να ταξιδέψουν. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε εξελίσσοντας συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Χάρη στο συνδυασμό υπηρεσιών οι πελάτες κερδίζουν χρόνο και εξοικονομούν χρήματα αρκεί να θυμούνται ότι όσο νωρίτερα επιλέξουν, τόσο πιο οικονομικά θα βρουν. Σ’ αυτή τη φιλοσοφία είναι βασισμένο και το πρώτο τηλεοπτικό σποτ, το οποίο ήδη προβάλλεται τον αέρα».

Το πλάνο της τηλεοπτικής προβολής του on line travel agency η BGM OMD, ανέβαλε μια από τις από τις μεγαλύτερες εταιρείες media στην Ελλάδα. Στόχος της εμπειρίας ομάδας η οποία παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας είναι να ενισχύσει το awareness και ενδυναμώσει το www.18-24.gr στην ελληνική αγορά.

Δείτε το πρώτο τηλεοπτικό σποτ εδώ:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider