Γιατί ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γιατί ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές!
Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει όλο και μεγαλύτερη αύξηση ο αριθμός των Ελλήνων τουριστών που επιλέγουν το Σεπτέμβριο για διακοπες και όχι τυχαία.

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και αν ακόμη δεν έχετε αποφασίσει που και ποτε θα πάτε διακοπες είμαστε σίγουροι πως μόλις διαβάσετε αυτό το άρθρο θα έχετε επιλέξει.

Ιδανικός μήνας; Ο Σεπτέμβριος! Και αν σας φαίνεται παράξενο γιατί δεν το έχετε ξανακάνει παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικούς λόγους που θα σας πείσουν ότι είναι η ιδανική εποχή.

Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει όλο και μεγαλύτερη αύξηση ο αριθμός των ελλήνων τουριστών που επιλέγουν το Σεπτέμβριο για διακοπες και όχι τυχαία.

Συγκριτικά με τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ο τουρισμός μετά τα τέλη Αυγούστου κινείται σε πιο φυσιολογικά επίπεδα. Αυτό σημαίνει ότι όπου βρεθείς θα έχεις πολύ καλύτερη παροχή υπηρεσιών. Γιατί να περιμένεις ώρες για να βρεις μια ξαπλώστρα και μετά για να σερβιριστείς όταν μπορείς να απολαύσεις το μπάνιο σου με την άνεση σου χωρίς συνωστισμό στην παραλία.

Επιπλέον γλιτώνεις και την κίνηση τόσο στο λιμάνι όσο και στο νησί όπως και την αναμονή στα αξιοθέατα που θέλεις να επισκεφτείς.

Το κυριότερο όμως είναι ότι η παροχή υπηρεσιών που ζητάς για να απολαύσεις τις διακοπες σου το Σεπτέμβριο είναι πιο οικονομική.
Από το φαγητό μέχρι τη διαμονή οι τιμές είναι πιο προσιτές. Ως γνωστόν το Σεπτέμβριο οι τιμές πέφτουν αρα έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις το κατάλυμα που θέλεις σε πολύ καλύτερη τιμή.

Ζητήσαμε από on line travel agency www.18-24.gr να μας προτείνει τους δημοφιλέστερους προορισμούς για διακοπές τον Σεπτέμβριο και σας τους προτείνουμε για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Πάρος, Νάξος, Σύρος, Μήλος, Ιός, Σκιάθος, Σκόπελος σας περιμένουν και το Σεπτέμβριο για καλοκαιρινή απόδραση.

Αρκει λοιπόν μια αναζήτησή στο www.18-24.gr για να επιλέξετε το δικό σας πακετο ολοκληρωμένων διακοπών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider