Κωνσταντινούπολη, Βελιγράδι, Βουκουρέστι με 69 ευρώ!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κωνσταντινούπολη, Βελιγράδι, Βουκουρέστι με 69 ευρώ!
Ο Ιανουάριος ξεκίνησε με την καλύτερη ευκαιρία για απόδραση.

Το ξέρετε ότι μπορείτε να ταξιδέψετε σε Κωνσταντινούπολη, Βελιγράδι, Βουκουρέστι ΜΟΝΟ από 69 ευρώ;

Ο Ιανουάριος ξεκίνησε με την καλύτερη ευκαιρία για απόδραση. To 18-24 travel ο μεγαλύτερος πάροχος τουριστικών υπηρεσιών της χώρας, πρωτοτυπεί για ακόμη μια φορά και δίνει την ευκαιρία σε όσους προλάβουν να ταξιδέψουν στους τρεις δημοφιλείς προορισμούς για 4 ή 5 μέρες με τιμή που δεν ξανάγινε.

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 στις 12 το μεσημέρι με ένα κλικ εδώ θα βρείτε όλα τα διαθέσιμα πακέτα της σούπερ προσφοράς για το Βελιγράδι, το Βουκουρέστι και την Κωνσταντινούπολη και θα μπορέσετε να αποκτήσετε το δικό σας αρκεί να κινηθείτε γρήγορα γιατί η προσφορά θα είναι ενεργή μόνο για 8 ώρες!

Όταν μπορείτε να ταξιδέψετε για 4 ή 5 μέρες στην Κωνσταντινούπολη, το Βελιγράδι ή το Βουκουρέστι τα δύο πιο hot Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου ΜΟΝΟ από 69 ευρώ το μόνο δυσκολο είναι ποιον από τους τρεις προορισμούς να επιλέξετε.

Σημειώστε λοιπόν ώρα και μέρα ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα και εξασφαλίστε το δικό σας πακέτο της σούπερ προσφοράς που μόνο το www.18-24.gr μπορεί να σας προσφέρει. Οι πιο γρήγοροι θα είναι και οι πιο τυχεροί. Εσείς θα προλάβετε να τη δική σας super offer;

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider