10 πράγματα που πρέπει να έχει κάθε μαθητής τη νέα σχολική χρονιά

Viber Whatsapp Μοιράσου το
10 πράγματα που πρέπει να έχει κάθε μαθητής τη νέα σχολική χρονιά
Η λίστα από τα Pubic που θα κάνει και φέτος την διαφορά.

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε και επίσημα. Μαθητές (και γονείς) βάζουν τις τελευταίες πινελιές τους στο πρόγραμμα, στο δωμάτιο τους και την σχολική τους τσάντα (αν δεν έχουν αγοράσει ακόμα παρακάτω θα βρουν τις προτάσεις μας) ώστε να ξεκινήσουν την σεζόν με τον πιο δυνατό τρόπο.

Ανεξάρτητα, όμως, από το πόσο έχουν οργανωθεί μέχρι στιγμής, προλαβαίνουν ακόμα να κάνουν μια επίσκεψη στα Public, τα οποία αποτελούν για ακόμα μια χρονιά το νούμερο ένα προορισμό για σχολικά είδη. Στα ράφια τους θα βρείτε από τσάντες και γραφική ύλη μέχρι όλα τα σχολικά βιβλία.

Για να σας διευκολύνουμε στην αναζήτησή σας, δημιουργήσαμε την παρακάτω λίστα με τα 10 πράγματα που πρέπει να έχει κάθε μαθητής πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς:

 

1. Σχολική τσάντα

insider

Τσάντες για κάθε βαθμίδα. Από τσάντες με ζωάκια για παιδιά που θα πάνε στο νηπιαγωγείο μέχρι μοδάτα backpacks για έφηβους. Εδώ θα βρείτε την τσάντα τρόλεϋ με το σήμα των «δικών μας» Milwaukee Bucks.

2. Φαγητοδοχείο

insider

Μπορεί με μια πρώτη ματιά η συγκεκριμένη επιλογή να μοιάζει ιδανική για τους μαθητές του νηπιαγωγείου, άντε των πρώτων τάξεων του δημοτικού, αλλά το φαγητοδοχείο έχει το υπόβαθρο να γίνει trend όχι μόνο μεταξύ των λυκειόπαιδων, αλλά και των φοιτητών. Ποιος δεν θα ήθελε να τρώει το κολατσιό του στο παραπάνω φαγητοδοχείο με τους Heroes by night;

3. Παγούρι GIM Ronaldo - Messi 580ml

insider

Δεν έχει σημασία αν στο διάλειμμα θα παίζεις κρυφτό, ποδόσφαιρο ή θα κάνεις skate, το παγούρι με τον Ronaldo και τον Messi θα κάνει την διαφορά.

4. Κασετίνα

insider

 

Η κασετίνα Wild Camo Lycsac ανήκει στην κατηγορία του φαγητοδοχείου. Θα εκτιμηθεί από τους μαθητές κάθε σχολικής βαθμίδας.

5. Τετράδια σπιράλ

insider

Τα τετράδια που όλοι αγαπήσαμε και χρησιμοποιούμε ανεξάρτητα από το αν είμαστε ακόμα μαθητές. 

6. Μαρκαδόρος υπογράμμισης Stabilo Boss

insider

Οι μαρκαδόροι υπογράμμισης πρέπει να αποτελούν μια από τις σπουδαιότερες ανακαλύψεις που σχετίζονται με τα σχολικά είδη. Χάρη σε αυτούς μαθητές και φοιτητές έχουν περάσει άπειρα μαθήματα και έχουν πετύχει στις εξετάσεις καταφέρνοντας να ξεχωρίσουν τα πραγματικά sos θέματα κάθε βιβλίου.

7. Βιβλία

insider

Η λίστα με τα βιβλία του καταλόγου των Public δεν έχει τελειωμό. Βοηθήματα για όλες τις τάξεις, βιβλία ξένων γλωσσών, βιβλία κολλεγίων και εξωσχολικά όλων των κατηγοριών βρίσκονται στα ράφια του και περιμένουν να γίνουν δικά σου.

8. Καρέκλα γραφείου

insider

Δεν έχει σημασία αν στο γραφείο κάθεσαι για να διαβάσεις ή για να τερματίσεις το αγαπημένο σου video game. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εκεί περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο σπίτι. Επομένως, ας τις περνάς όσο πιο αναπαυτικά γίνεται με καρέκλες σαν αυτή.

9. Εκτυπωτής Inkjet HP OfficeJet 6950 All-in-One

insider

To 2020 δεν μπορεί να υπάρχει σπίτι χωρίς εκτυπωτή κι ένας εκτυπωτής που δίνει 10 σελίδες το λεπτό, αποτελεί την ιδανική λύση.

10. Γραφείο Happy

 

insider

Το γραφείο και η καρέκλα αποτελούν τα σημαντικότερα «σχολικά» είδη που έχει κάθε μαθητής στο σπίτι του. Ας επιλέξει να έχει τα πιο βολικά. 

Για ακόμα περισσότερη βοήθεια στις αγορές σας, μπορείτε να επισκεφτείτε τον σχολικό οδηγό των Public.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider