Επιστροφή στις απώλειες για το πετρέλαιο μετά το ράλι

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επιστροφή στις απώλειες για το πετρέλαιο μετά το ράλι
Με ήπια πτώση έκλεισαν τις συναλλαγές της Δευτέρας οι τιμές του πετρελαίου, διαγράφοντας ένα κομμάτι των κερδών που αποκόμισαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Με ήπια πτώση έκλεισαν τις συναλλαγές της Δευτέρας οι τιμές του πετρελαίου, διαγράφοντας ένα κομμάτι των κερδών που αποκόμισαν την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η απόφαση της Σαουδικής Αραβίας και της Ρωσίας να επεκτείνουν τις περικοπές στην παραγωγή ως τα τέλη του έτους, ώθησαν τον «μαύρο χρυσό» πάνω από τα 90 δολάρια για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2022.

Πιο αναλυτικά, τα συμβόλαια παραδόσεως Οκτωβρίου για το αμερικανικό WTI στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης διαμορφώθηκαν στα 87,29 δολάρια/βαρέλι, καταγράφοντας απώλειες 0,3% ή 0,22 δολαρίων/βαρέλι.

Παρόμοια εικόνα και για το ευρωπαϊκό αργό τύπου brent, με τα συμβόλαια Νοεμβρίου να κλείνουν τις συναλλαγές στο ICE Europe στα επίπεδα των 90,64 δολαρίων/βαρέλι.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα, το αμερικανικό αργό έκλεισε 2,3% υψηλότερα, σύμφωνα με στοιχεία του Dow Jones, ενώ το brent έκλεισε στο υψηλότερο σημείο από τις 16 Νοεμβρίου ενισχυμένο κατά 2,4%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Άλμα» σχεδόν 7% για το φυσικό αέριο εν μέσω κινητοποιήσεων στην Αυστραλία

Δεύτερη διαδοχική συνεδρίαση με κέρδη για τον χρυσό

Ήπια κέρδη στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια ενόψει της ΕΚΤ

gazzetta
gazzetta reader insider insider