Ήπια πτώση για το πετρέλαιο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ήπια πτώση για το πετρέλαιο
Με απώλειες έκλεισαν τις συναλλαγές της Τρίτης οι τιμές του πετρελαίου, με τις γεωπολιτικές εξελίξεις σε Μέση Ανατολή και Ευρώπη να παραμένουν στο προσκήνιο του επενδυτικού ενδιαφέροντος

Με απώλειες έκλεισαν τις συναλλαγές της Τρίτης οι τιμές του πετρελαίου, με τις γεωπολιτικές εξελίξεις σε Μέση Ανατολή και Ευρώπη να παραμένουν στο προσκήνιο του επενδυτικού ενδιαφέροντος, ενώ η απομάκρυνση του κυκλώνας Μπέριλ από τις πλατφόρμες εξόρυξης στον Κόλπο του Μεξικού, ώθησαν χαμηλότερα τον μαύρο χρυσό.

Ειδικότερα, τα συμβόλαια παραδόσεως Αυγούστου για το αμερικανικό WTI έκλεισαν με πτώση 0,68% στα 82,81 δολάρια/βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

Αντίστοιχα, τα συμβόλαια Σεπτεμβρίου του ευρωπαϊκού Brent έκλεισαν χαμηλότερα κατά 0,42% στα 86,24 δολάρια/βαρέλι στις συναλλαγές στο ICE Futures Europe.

Στην Καραϊβική, ο κυκλώνας Μπέριλ, που πλήττει σήμερα με σφοδρότητα τις νοτιοανατολικές Αντίλλες, προκάλεσε σημαντικές ζημιές και τον θάνατο τουλάχιστον 4 ανθρώπων, όμως αναμένεται να αποδυναμωθεί όταν φθάσει στα ανοικτά της Τζαμάικας αύριο, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων των ΗΠΑ (NHC).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σε τροχιά για νέα ρεκόρ μέσα στο 2024 το bitcoin - Ο ρόλος των ETFs και του halving

Εκρηκτική η κατάσταση κατά της Τουρκίας στη βόρεια Συρία - Έκτακτη παρέμβαση Ερντογάν

gazzetta
gazzetta reader insider insider