Ασφάλιστρα 50.000 δολαρίων για την επετειακή Bugatti Chiron Sport!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ασφάλιστρα 50.000 δολαρίων για την επετειακή Bugatti Chiron Sport!
Η Bugatti Chiron Sport «110 ans» θα παραχθεί σε μόλις 20 «αντίτυπα», με το κόστος της ετήσιας ασφάλισης να αγγίζει τα 50.251 δολάρια.

Η Chiron Sport «110 ans Bugatti», αποτελεί την επετειακή έκδοση του γαλλικού supercar αφιερωμένη στα 110 χρόνια Bugatti, όπως άλλωστε μας «ενημερώνει» και το όνομα της. Η συλλεκτική εκδοχή της Chiron Sport θα παραχθεί σε μόλις 20 «αντίτυπα», με την τιμή απόκτησης για καθένα από αυτά να υπερβαίνει τα 3 εκατομμύρια δολάρια!

Ωστόσο, τα «καλά νέα» δεν σταματούν εκεί, καθώς το κόστος για την ετήσια ασφάλιση της Chiron Sport «110 ans Bugatti», αγγίζει τα 50.251 δολάρια (περίπου 45.000 ευρώ), το οποίο μεταφράζεται σε περίπου 4.200 δολάρια το μήνα! Προφανώς το γεγονός ότι πέρα από τον εορταστικό της χαρακτήρα, αποτίει φόρο τιμής και στην χώρα καταγωγής της, καθώς φέρει τα χρώματα της γαλλικής σημαίας (Le Bleu-Blanc-Rouge) σε πολλά σημεία του αμαξώματος, παίζει τον ρόλο του.

Έτσι λοιπόν η Chiron Sport «110 ans Bugatti» είναι «ντυμένη» σε μπλε, λευκό και κόκκινο χρώμα, τόσο εξωτερικά, όσο και στο εσωτερικό της. Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από ανθρακόνημα, ενώ η χαρακτηριστική μάσκα της Bugatti είναι από αλουμίνιο, ωστόσο την παράσταση κλέβει η κάτω πλευρά της αεροτομής, η οποία είναι βαμμένη στα χρώματα της γαλλικής σημαίας.

Να σημειωθεί επίσης ότι στην καρδιά του γαλλικού υπεραυτοκινήτου εδράζεται ο κινητήρας των 8,0 λίτρων, με 4 turbo και 16 κυλίνδρους σε διάταξη W, ο οποίος αποδίδει 1.500 ίππους, με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 420 χλμ./ώρα! Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η επετειακή έκδοση για τα 110 χρόνια της Bugatti εφοδιάζεται με την εντυπωσιακή Sky View οροφή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider