Η Ferrari αναδείχτηκε κορυφαίος εργοδότης στην Ιταλία

Κώστας Παστρίμας
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Ferrari αναδείχτηκε κορυφαίος εργοδότης στην Ιταλία
Φωτογραφία: Ferrari
Η έρευνα της Randstad Employer Brand Research έφερε τη Ferrari στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των εργαζομένων.

Η Ferrari αναδείχθηκε ως ο πλέον προτιμώμενος εργοδότης στην Ιταλία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας Randstad Employer Brand Research. Με ποσοστό προτιμήσεων 71.32% ανάμεσα στους εργαζόμενους και με την καλύτερη απόδοση σε κρίσιμους τομείς όπως η οικονομική σταθερότητα, η φήμη και η μακροπρόθεσμη ασφάλεια θέσεων εργασίας, η ιταλική μάρκα κέρδισε το περίβλεπτο βραβείο Randstad Employer Brand 2024.

Η έρευνα βασίστηκε στα αποτελέσματα μιας λεπτομερούς παγκόσμιας έρευνας για το πόσο ελκυστικοί είναι οι εργοδότες στους εργαζόμενους. Η έρευνα της Randstad περιελάμβανε συνεντεύξεις με σχεδόν 7,000 εργαζόμενους στην Ιταλία, ηλικίας από 18 έως 64 ετών, για να μετρηθεί η αντιληπτή ελκυστικότητα 150 πιθανών εργοδοτών. Η έρευνα διεξήχθη ταυτόχρονα σε 32 χώρες παγκοσμίως μέσω μιας ανεξάρτητης έρευνας, με συνολικά 173,000 συμμετέχοντες και πάνω από 6,000 εταιρείες να συμμετέχουν.

«Είμαστε ευχαριστημένοι που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο, το οποίο επιβεβαιώνει τη Ferrari ως την κορυφαία επιλογή για τους Ιταλούς εργαζόμενους. Είναι απόδειξη της συνεχιζόμενης αφοσίωσής μας στους ανθρώπους μας και της βαθιάς κατανόησης των φιλοδοξιών και των προσδοκιών τους. Θα συνεχίσουμε να εκτιμούμε τη διαφορετικότητα και την ισότητα των φύλων, όχι μόνο σε όρους μισθού, αλλά και διασφαλίζοντας ότι όλοι οι εργαζόμενοί μας έχουν τις ίδιες ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη, βασισμένες αποκλειστικά στην αξία τους. Η αναγνώριση από τη Randstad μάς ενθαρρύνει να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για τη δημιουργία ενός περιεκτικού και ανταποδοτικού εργασιακού περιβάλλοντος για όλους», δήλωσε ο Μικέλε Αντονιάτσι, Chief Human Resources Officer της Ferrari.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider