Νέα συνεργασία μεταξύ Lamborghini και Lavazza

Κώστας Παστρίμας
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα συνεργασία μεταξύ Lamborghini και Lavazza
Ο Αντόνιο Μπαραβάλε (Lavazza) και Στέφαν Βίκκελμαν (Lamborghini) | Φωτογραφία: Lamborghini
Δύο εκφραστές της ιταλικής αριστείας στους τομείς τους ανακοινώνουν την έναρξη μιας νέας συνεργασίας.

Η Automobili Lamborghini, ένα εμβληματικό όνομα στην παραγωγή πολυτελών σπορ αυτοκινήτων, και η Lavazza, μία από τις κορυφαίες εταιρείες καφέ στον κόσμο, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προωθήσουν την ποιότητα και την αριστεία της ιταλικής παράδοσης παγκοσμίως. Η συμφωνία υπεγράφη στα ιστορικά κεντρικά γραφεία της Automobili Lamborghini στη Σαντ’ Άγκατα Μπολονέζε.

Lamborgini
Φωτογραφίες: Lamborghini

Η συνεργασία αυτή θα ξεκινήσει με μια σειρά εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών που θα αναδεικνύουν όχι μόνο τα προϊόντα των δύο εταιρειών, αλλά και τη δέσμευσή τους στο να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες. Η Lavazza θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις της Automobili Lamborghini τόσο στην Ιταλία όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει εξαιρετικό καφέ.

Lamborgini
Φωτογραφίες: Lamborghini

Επιπλέον, οι επισκέπτες του Μουσείου της Automobili Lamborghini θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν καφέ Lavazza, ενώ εξερευνούν τα πιο εμβληματικά μοντέλα της εταιρείας. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας θα έχουν επίσης στη διάθεσή τους έναν ειδικό χώρο για ποιοτικά διαλείμματα για καφέ. Αυτή η συνέργεια δεν ενισχύει μόνο τις θέσεις των δύο εταιρειών στην παγκόσμια αγορά, αλλά ανοίγει επίσης νέους ορίζοντες για μοναδικές εμπειρίες.

Ο Στέφαν Βίνκελμαν, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Automobili Lamborghini, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την Lavazza, ενώνοντας δύο ιταλικές εταιρείες σε ένα κοινό έργο. Η Automobili Lamborghini δεσμεύεται πάντα να εξασφαλίζει ποιοτική εμπειρία για όλους όσους πλησιάζουν το εμπορικό σήμα. Η συνεργασία με την Lavazza αντιπροσωπεύει μια ευκαιρία να φέρουμε την ιταλική εμπειρία στους πελάτες, τους επισκέπτες και τους θαυμαστές μας σε όλο τον κόσμο».

Lamborgini
Φωτογραφίες: Lamborghini

Ο Αντόνιο Μπαραβάλε, Διευθύνων Σύμβουλος της Lavazza, πρόσθεσε: «Αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει μια ξεχωριστή στιγμή για δύο εταιρείες που πάντα στόχευαν στην αριστεία. Οι ομοιότητες μεταξύ της Lavazza και της Automobili Lamborghini είναι πολλές: και οι δύο είναι πρεσβευτές του ιταλικού στιλ σε όλο τον κόσμο, και οι δύο μοιράζονται μια ιστορία επιτυχίας και μια σταθερή δέσμευση για ποιότητα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να συνεχίσουμε να εμπνέουμε με τις κοινές μας αξίες, στην Ιταλία και στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider