Η Stellantis διαψεύδει την πώληση των Chrysler και Dodge

Κώστας Παστρίμας
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Stellantis διαψεύδει την πώληση των Chrysler και Dodge
To Dodge Hornet R/T | Dodge
Η εταιρεία επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στο σύνολο των μαρκών της και απορρίπτει τις φήμες για πιθανές πωλήσεις.

Η Stellantis, ο διεθνής κολοσσός της αυτοκινητοβιομηχανίας, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με την πιθανή πώληση των αμερικανικών της μαρκών Chrysler και Dodge. Η εταιρεία επιβεβαίωσε την απόλυτη δέσμευσή της στο σύνολο του χαρτοφυλακίου των 14 μαρκών που διαθέτει, τονίζοντας ότι καμία από αυτές δεν πρόκειται να αποσπαστεί ή να πωληθεί.

Η Stellantis δήλωσε ότι κάθε μία από τις μάρκες της έχει λάβει ένα δεκαετές χρονικό πλαίσιο για να χτίσει ένα κερδοφόρο και βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, οι μάρκες Jeep και Ram, που ήδη ηγούνται στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, θα συνεχίσουν να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια της εταιρείας για μετάβαση στην καθαρή κινητικότητα. Η Stellantis σκοπεύει να αξιοποιήσει την προηγμένη τεχνολογία και την κλίμακα που διαθέτει, για να ενισχύσει περαιτέρω αυτές τις μάρκες και να τις προετοιμάσει για το μέλλον.

Παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν για ενδεχόμενες πωλήσεις, η Stellantis ξεκαθάρισε ότι η πρόθεσή της είναι να επενδύσει στην ανάπτυξη και ενδυνάμωση όλων των μαρκών της, διασφαλίζοντας την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητά τους. Με αυτή τη στρατηγική, η εταιρεία στοχεύει να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της στην αυτοκινητοβιομηχανία, προσφέροντας στους καταναλωτές αξιόπιστα και καινοτόμα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider