Πρώτη εικόνα του νέου Hyundai Santa Fe

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πρώτη εικόνα του νέου Hyundai Santa Fe

Το μεγαλύτερο SUV στη γκάμα της Hyundai δεν εισάγεται στη χώρα μας στη σημερινή του γενιά, το είχαμε όμως γνωρίζει στην πρώτη και δεύτερη, οι οποίες είχαν διαγράψει μάλιστα και αρκετά ικανοποιητική πορεία.

Το μεγάλο σε μέγεθος μοντέλο που διατίθεται τόσο σε πενταθέσια, όσο και σε επταθέσια εκδοχή αλλάζει και η πρώτη του εμφάνιση αναμένεται online εντός του Φεβρουαρίου. Λίγο αργότερα, θα το δούμε και ζωντανά στη διεθνή έκθεση της Γενεύης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Hyundai.

Η κορεατική μάρκα δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με τις τεχνικές λεπτομέρειες του νέου μοντέλου, το οποίο από άποψη διαστάσεων τοποθετείται πάνω από τα Tucson και Kona.

Το νέο Hyundai Santa Fe τέταρτης γενιάς θα διαθέτει πολύ προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, όπως ειδοποίηση για επερχόμενο όχημα κατά την όπισθεν και παράλληλα αυτόματο φρενάρισμα σε περίπτωση πιθανής σύγκρουσης. Επίσης θα διαθέτει ένα πρωτοποριακό σύστημα που θα ενημερώνει τον οδηγό όταν βρίσκονται επιβάτες στο πίσω κάθισμα, ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα να ξεχαστεί κάποιος μέσα. Προφανώς αυτό αφορά κάποιους ξεχασιάρηδες γονείς…

Πολλά ακόμα συστήματα, όπως ειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, adaptive cruise control, αυτόματο φρενάρισμα με εντοπισμό πεζών θα περιλαμβάνονται στην «ομπρέλα» συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας με την ονομασία Smart Sense.

Από την πλευρική και όχι αποκαλυπτική εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Hyundai, το Sante Fe δείχνει να διαθέτει αυξημένο μεταξόνιο, καθώς οι πρόβολοι εμπρός και πίσω φαίνονται μικρότεροι σε σχέση μα αυτούς του υπάρχοντος μοντέλου. Το μήκος των 4,91 μέτρων είναι ήδη μεγάλο και ίσως διατηρηθεί, ενώ βλέπουμε και αυξημένη την επιφάνεια των πίσω παραθύρων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider