Ντεμπούτο στο Παρίσι το νέο Audi SQ2 των 300 ίππων!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ντεμπούτο στο Παρίσι το νέο Audi SQ2 των 300 ίππων!
Μετά από πολλές «εικασίες» και κατασκοπευτικές φωτογραφίες, έχουμε πλέον επίσημη ενημέρωση από την Audi για το κορυφαίο Q2. Το SQ2 θα εξοπλιστεί με τον γνωστό τούρμπο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.0 TFSI του ομίλου, ρυθμισμένο στους 300 ίππους και τα 400 Nm ροπής στρέψης.
Οι επιδόσεις του είναι καταιγιστικές, με τη γερμανική φίρμα να υποστηρίζει ότι τα 4,8 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για την ολοκλήρωση της διαδικασίας μέτρησης επιτάχυνσης 0-100 χλμ./ώρα και την τελική του ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Εφοδιάζεται επίσης με το σύστημα τετρακίνησης Quattro της Audi, καθώς και με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων τύπου διπλού συμπλέκτη S-Tronic με τις επτά σχέσεις.
Η εμφάνιση του αυτοκινήτου έχει δεχτεί τις απαραίτητες «περιποιήσεις» για να υποστηρίζει την ισχύ του και οι διαφορές εντοπίζονται στη μάσκα, τους «επιθετικούς» προφυλακτήρες εμπρός και τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα. Φωτογραφίες από το πίσω μέρος δεν έχουμε ακόμη όμως... φανταζόμαστε ότι θα υπάρχει νέος προφυλακτήρας με διαχύτη αέρος και τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, όπως σε όλα τα μοντέλα της σειράς S.
Γνωρίζουμε ωστόσο ότι τα φρένα είναι επίσης νέα, με δίσκους 340 χιλιοστών εμπρός και 310 πίσω, ενώ νέα είναι και η ανάρτηση με σκληρότερη ρύθμιση και 20 χιλιοστά μικρότερη απόσταση από το έδαφος. Η επίσημη αποκάλυψη του Audi SQ2 θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, όπου και θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider