Opel: Αύξηση των πωλήσεων για τον μήνα Σεπτέμβριο!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Opel: Αύξηση των πωλήσεων για τον μήνα Σεπτέμβριο!

Οι Opel και Vauxhall επωφελήθηκαν τον Σεπτέμβριο από την έγκαιρη και συνεπή προετοιμασία μετάβασης στην υιοθέτηση της νέας διαδικασίας δοκιμών WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Οι δύο μάρκες πέτυχαν από κοινού 7% μερίδιο στη συνολική αγορά επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη (αύξηση κατά 0.8 μονάδες έναντι της ίδιας περιόδου το 2017). Είναι το υψηλότερο μερίδιο αγοράς σε μεμονωμένο μήνα από τον Μάρτιο του 2016 και η υψηλότερη τιμή του Σεπτεμβρίου από το 2014.

Τον Σεπτέμβριο η Opel πέτυχε αύξηση μεριδίου αγοράς σε 11 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των σημαντικών αγορών. Στη εγχώρια αγορά της Γερμανίας η μάρκα είδε το μερίδιό της να αυξάνεται στο 9.5% (+ 2.2pp) επί της συνολικής αγοράς, το υψηλότερο μερίδιο σε ένα μεμονωμένο μήνα από τον Δεκέμβριο του 2010 και το υψηλότερο μερίδιο για Σεπτέμβριο από το 2007. Η Vauxhall (στο Ηνωμένο Βασίλειο) έφτασε το 8,6%, ενώ σε Γαλλία και Ιταλία είδαμε αυξήσεις κατά +0,6pp. Στην Ισπανία το μερίδιο βελτιώθηκε κατά +0,3pp.

Το υψηλότερο μερίδιο 10,4% για την Opel στην Ευρώπη, κατεγράφη στην Ολλανδία όπου κατέχει ηγετική θέση. Αντίστοιχες υψηλές επιδόσεις είχαν το Βέλγιο, η Σλοβακία και η Ελλάδα. Στη χώρα μας, η Opel βρέθηκε στη δεύτερη θέση ταξινομήσεων επιβατικών τον Σεπτέμβριο με μερίδιο αγοράς 9,1%, ενώ εντυπωσιακή πορεία κατέγραψε και το Astra αυξάνοντας το μερίδιό του στην κατηγορία των compact στο 18,9%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider