Σε χαμηλό ενός μηνός το Bitcoin

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε χαμηλό ενός μηνός το Bitcoin
Το Bitcoin διολισθαίνει σε χαμηλό ενός μηνός - Η ναυαρχίδα των crypto υποχωρεί 1,65% την Τρίτη ώρα Ελλάδας στα 65.643 δολάρια.

Τελευταία ενημέρωση 20.06

Το Bitcoin διολισθαίνει σε χαμηλό ενός μηνός, καθώς οι εκροές από επενδυτικά προϊόντα ψηφιακών περιουσιακών assets σε συνδυασμό με την προοπτική του υψηλότερου -για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα- κόστους δανεισμού στις ΗΠΑ, προκάλεσαν τριγμούς τριγμούς στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, σύμφωνα με το Bloomberg.

Η ναυαρχίδα των crypto υποχωρεί 3,20% την Τρίτη (20.06 ώρα Ελλάδας) στα 64.588 δολάρια ενώ το Ether, το Solana και το Dogecoin καταγράφουν επίσης απώλειες που ξεπερνούν το 3%. Περίπου 600 εκατ. δολάρια αντλήθηκαν από προϊόντα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων την περασμένη εβδομάδα, νούμερο που αποτελεί υψηλό τριμήνου.

Ο επίμονος πληθωρισμός οδήγησε τους traders να περιορίσουν τις προσδοκίες τους για μειώσεις επιτοκίων από τη Fed φέτος. Οι μετοχές και τα ομόλογα αποδίδουν καλύτερα από το Bitcoin αυτό το τρίμηνο, ενώ η άντληση κεφαλαίων στην αγορά των crypto ανέρχεται σε 101 δισ. δολάρια από το 2014.

Τέλος, τα σημαντικά ποσά που διοχετεύθηκαν σε crypto - startups μετά το ράλι σε ιστορικό υψηλό για το Bitcoin (πάνω από 73.000 δολάρια τον Μάρτιο) έχουν αποφέρει ανάμεικτα αποτελέσματα για τους επενδυτές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Πανηγυρισμούς» φέρνει το Euro 2024 στους ιδιοκτήτες Airbnb της Γερμανίας - Πόσο αυξήθηκε ζήτηση και τιμές

Mετανάστες: Το Ocean Viking διασώζει 54 ανθρώπους ανοικτά της Λιβύης

Lamda Development: Mega deals, στρατηγικές συμφωνίες και «χορός» δισεκατομμυρίων στο Ελληνικό

gazzetta
gazzetta reader insider insider