Κλειστή αύριο Τετάρτη και στα δύο ρεύματα η Ιόνια οδός

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κλειστή αύριο Τετάρτη και στα δύο ρεύματα η Ιόνια οδός
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό, αύριο Τετάρτη 10 Απριλίου και συγκεκριμένα στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό, αύριο Τετάρτη 10 Απριλίου και συγκεκριμένα στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών στο ηλεκτρικό δίκτυο υψηλής τάσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, την Τετάρτη 10 Απριλίου από τις 08:00 έως τις 14:00, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Αντιρρίου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και του Γαβρολίμνης με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Κατά το διάστημα αυτό, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον κόμβο Αντίρριου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του κόμβου Γαβρολίμνης.

Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα βγαίνουν στον κόμβο Γαβρολίμνης και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Αντίρριου.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider