Αυτές είναι οι 10 πιο ακριβές βότκες στον κόσμο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτές είναι οι 10 πιο ακριβές βότκες στον κόσμο
Αν κάποιος έχει διάθεση και χρήματα μπορεί να ξοδέψει χιλιάδες ευρώ για ένα ποτήρι ή μπουκάλι από το αγαπημένο του brand του συγκεκριμένου αλκοολούχου ποτού.

Μια κλασική τιμή για ένα ποτό το βράδυ της Παρασκευής μπορεί να κυμαίνεται κάπου μεταξύ 8 και 18 δολαρίων (μεταξύ 8 και 12 ευρώ) κατά μέσο όρο, όμως δεν είναι όλα τα ποτά το ίδιο!

Αν κάποιος έχει διάθεση και χρήματα μπορεί να ξοδέψει χιλιάδες ευρώ για ένα ποτήρι ή μπουκάλι από το αγαπημένο του brand αλκοολούχου ποτού, όμως αυτό που πληρώνει σπάνια έχει να κάνει με την εξαιρετικά καλή ποιότητα του ποτού και πιο συχνά αφορά στη σπανιότητα ή τη διακόσμηση των μπουκαλιών, με πολύτιμους λίθους και χρυσό.

Το TheRichest συγκέντρωσε μερικά από τα πιο ακριβά brands βότκας και μας τα παρουσιάζει.

Δείτε ποια είναι:

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται μια βότκα με εντυπωσιακό μπουκάλι, εντυπωσιακό όνομα και ακόμα πιο εντυπωσιακή τιμή!

Το μπουκάλι μόνο έχει βάρος 2 κιλών και είναι φτιαγμένο από χρυσό 8 καρατίων, διακοσμημένο με ένα κίτρινο διαμάντι «τεραστίων» διαστάσεων, το οποίο από μόνο του αξίζει περί τα 4,6 εκατ. δολάρια... μαζί με ακόμα 15.000 μικρά διαμάντια!

Στο επίσημο site της εταιρείας αναφέρεται ως «η πιο ακριβή βότκα του κόσμου», όμως με τιμή που αγγίζει τα 3,7 εκατ. δολάρια βρίσκεται - μόλις - στη δεύτερη θέση της λίστας του TheRichest.

Φυσικά το μπουκάλι είναι στολισμένο με διαμάντια, όμως λέγεται πως φιλτράρεται και μέσα από «άμμο» φτιαγμένη από διαμάντια!

Αν έχετε δει ποτέ το House of Cards στο Netflix, τότε ίσως και να έχετε προσέξει αυτό το εξαιρετικά ακριβό μπουκάλι αλκοόλ, που είναι κλεισμένο μέσα σε ένα περίβλημα από καθαρό χρυσό και καθαρό ασήμι. Σαν να μην έφτανε αυτό, το καπάκι του μπουκαλιού είναι στολισμένο από διαμάντια!

Την ώρα που τα συνήθη και πιο οικονομικά μπουκάλια βότκας που μπορεί να αγοράσει κανείς διυλίζονται μέχρι και 7 φορές, η DIVA PREMIUM VODKA περνά από αυτήν τη διαδικασία μόλις 3 φορές και φιλτράρεται μέσα από κάρβουνο σημύδας, κάτι που δίνει στη βότκα αυτή μια ξεχωριστή επίγευση.

Ένα μπουκάλι βότκας ενός λίτρου που ξεπερνά τις 16.000 δολάρια. Συνολικά έχουν δημιουργηθεί 750 μπουκάλια, τα οποία είναι φτιαγμένα στο χέρι από κρύσταλλο υψηλής ποιότητας και έχει πραγματικές χρυσές λεπτομέρειες.

Η Absolut είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τα ποτά της, όμως με τιμή που ξεπερνά τα 10.000 δολάρια λίγοι είναι αυτοί που έχουν δοκιμάσει ή θα μπορέσουν να δοκιμάσουν την ABSOLUT CRYSTAL PINSTRIPE BLACK.

Πέρα από το εντυπωσιακό σχέδιο, που είναι εμπνευσμένο από τη διάσημη εταιρεία ανδρικής ένδυσης Savile Row, υπάρχουν μόλις 10 μπουκάλια και μάλιστα φέρουν την υπογραφή του σχεδιαστή.

Η διαφορά αυτού του μπουκαλιού με όλα τα υπόλοιπα της λίστας, που ανεβάζει την τιμή του σχεδόν στις 7.000 δολάρια, δεν έχει να κάνει μόνο με τον εντυπωσιακό διάκοσμο του μπουκαλιού με τους 7.000 κρυστάλλους Swarovski και το οβάλ του σχέδιο.

Η διαφορά εδώ έγκειται στο ότι αυτό το μπουκάλι κυκλοφορεί – μόνο – σε prive clubs του Λονδίνου.

Αυτό το μπουκάλι με την υπέρκομψη θήκη του κάποτε πουλήθηκε για 3.000 δολάρια, όμως η τιμή του έχει εκτοξευθεί και πλέον ξεπερνά τις 5.000 δολάρια, χάρη στη σπανιότητα και την κομψότητα που το συνοδεύουν.

Ο λόγος για τη θήκη από ξύλο κερασιάς που έχει στρωθεί από δέρμα υψηλής ποιότητας.

 

Πρόκειται για ένα από τα πιο παλιά και αναγνωρίσιμα brands της Γερμανίας και πρόκειται για ένα ποτό εξαιρετικής ποιότητας, όμως η τιμή που ξεπερνά τα 4.000 δολάρια οφείλεται στο εντυπωσιακό σχέδιο του κρανίου με κρύσταλλα που διακοσμεί το μπουκάλι.

Συνήθως ένα μπουκάλι βότκα Alize κοστίζει κάπου μεταξύ 30 και 50 δολαρίων, όμως το συγκεκριμένο μπουκάλι διαφέρει και κοστίζει 2.000 δολάρια!

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι πως είναι καλυμμένο από το καπάκι μέχρι τη βάση με πολύτιμους κρυστάλλους Swarovski.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

00:11

FT: Απαλλαγή και για τις αυτοκινητοβιομηχανίες από μέρος των δασμών στα σχέδια Τραμπ

23:57

«Επιστροφή στο γραφείο 3 ημέρες την εβδομάδα ή απόλυση» - Νέο «τελεσίγραφο» από Google

23:45

Συμβόλαιο από το Ισραήλ προκαλεί τριγμούς στην ισπανική κυβέρνηση

23:31

Νέα κέρδη στην Wall Street μετά τη «διπλή αναδίπλωση» Τραμπ: Ράλι 2,5% για Nasdaq

23:15

Απώλειες άνω του 2% για το πετρέλαιο λόγω OPEC

23:01

«Καμπανάκι» Νάγκελ: Kίνδυνος νέας ύφεσης στη Γερμανία από τους δασμούς Τραμπ

22:48

Πιερρακάκης από ΔΝΤ: Πρότυπο ανθεκτικότητας, ανάπτυξης και δημοσιονομικής σταθερότητας διεθνώς η Ελλάδα

22:34

Κνοτ (ΕΚΤ): Βραχυπρόθεσμη επιβράδυνση του πληθωρισμού - «Ναι» σε «ουδέτερο» επιτόκιο

22:21

Μπεζ Βίβλος (Fed) για δασμούς Τραμπ: Διάχυτη η αβεβαιότητα

22:07

Πιερρακάκης στο ΔΝΤ: Οι Έλληνες επιστρέφουν - Αντέξαμε το κόστος των μεταρρυθμίσεων και τώρα λαμβάνουμε το μέρισμα

21:53

«Βουτιά» 3% για τον χρυσό

21:39

Τσίπρας: Τέσσερα «stop» για τους εχθρούς της Δημοκρατίας

21:25

Ώθηση στα κέρδη της Adidas από τα παπούτσια - Στα 6,2 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α' τρίμηνο

21:13

Επικεφαλής ΔΝΤ στην Ευρώπη: 1 ακόμη μείωση επιτοκίων από ΕΚΤ τo 2025

20:59

Λαγκάρντ: Οι δασμοί πιθανόν να είναι αποπληθωριστικοί για την Ευρώπη

20:48

Το ΥΠΕΞ καταδικάζει απερίφραστα τις επιθέσεις στην Ινδία

20:38

Φωτιά σε χώρο απορριμάτων στον Βοτανικό: Ήχησε το 112

20:33

Θεσσαλονίκη: Πληροφορίες για σοβαρό ατύχημα από βεγγαλικό πριν το ΠΑΟΚ-Μπιλμπάο

20:24

ΣΥΡΙΖΑ: Σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων - Το ψηφιακό φιάσκο της ΝΔ

20:01

Νετανιάχου: Ίσως χρειαστούν ενισχύσεις από την Ελλάδα για την καταπολέμηση των πυρκαγιών

19:52

Τραμπ για Ουκρανία: Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία – Έντονη ενόχληση προς Ζελένσκι

19:38

To δολάριο χάνει τη λάμψη του - Οι «ζαριές» Τραμπ και η ευκαιρία του ευρώ

19:31

Ευρωαγορές: Ο «ήπιος» Τραμπ και το εμπορικό ισοζύγιο έφεραν κέρδη - Άνοδος 3% για τον DAX

19:27

Πάπας Φραγκίσκος: Πάνω από 100.000 πιστοί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου για το «ύστατο χαίρε»

19:16

Α. Σκέρτσος: Η κυβέρνηση εφαρμόζει μια συνεκτική στρατηγική για το στεγαστικό πρόβλημα

19:02

Πιερρακάκης: Στόχος να αποπληρώσουμε τα δάνεια του πρώτου μνημονίου δέκα χρόνια νωρίτερα

18:48

Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη: Πάνω από 150 οι τραυματίες - Εκατοντάδες δονήσεις στο ρήγμα του Μαρμαρά

18:37

Συλλυπητήρια Τασούλα για Πάπα Φραγκίσκο - «Ένας πραγματικός μας φίλος»

18:26

Μητσοτάκης: Έρχεται περαιτέρω μείωση των φόρων στη μεσαία τάξη - Θα διεκδικήσω τρίτη θητεία

18:16

Ντομπρόβσκις: Η ΕΕ δεν εγκαταλείπει τη συνεργασία με ΗΠΑ

gazzetta
gazzetta reader insider insider