ΝΔ για επεισόδια στην Πάτρα: Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΝΔ για επεισόδια στην Πάτρα: Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται

Ούτε η Δημοκρατία εκβιάζεται, ούτε η Νέα Δημοκρατία εκφοβίζεται, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή την εισβολή αγνώστων στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αχαΐας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, άγνωστοι εισέβαλαν στον τρίτο όροφο που στεγάζονται τα γραφεία, ενώ στο σημείο μετέβη μεγάλη δύναμη της τοπικής αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε εννέα προσαγωγές. Στο μπαλκόνι των γραφείων της ΝΟΔΕ αναρτήθηκε πανό για τον Δημήτρη Κουφοντίνα που έγραφε «Νίκη στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα».

Αναλυτικά, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

«Σε συνέχεια των επιθέσεων σε γραφεία βουλευτών μας τις προηγούμενες ημέρες, σειρά είχαν σήμερα τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα. Οι τραμπούκοι, υπερασπιστές κατά συρροή δολοφόνων και τρομοκρατών, έκαναν κατάληψη και προκάλεσαν φθορές στα γραφεία του κόμματος στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Η αστυνομία έκανε την δουλειά της με αποτέλεσμα την προσαγωγή τους. Καταλαβαίνουμε γιατί μας στοχοποιούν. Καταλαβαίνουμε την ανησυχία τους που ο νόμος τηρείται, η τάξη επιβάλλεται παντού, και τα πανεπιστήμια τα οποία λυμαίνονταν, γίνονται επιτέλους χώροι ασφαλείς και ελεύθεροι. Αλλά ας το συνηθίσουν. Ας καταλάβουν, τόσο οι ίδιοι, όσο κι εκείνοι που τους κλείνουν το μάτι νομιμοποιώντας τέτοιες πρακτικές, πως ούτε η Δημοκρατία εκβιάζεται, ούτε η Νέα Δημοκρατία εκφοβίζεται. Κανείς μας δεν πτοείται!».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider