Κακοκαιρία Daniel: Μήνυμα του 112 σε Θεσσαλονίκη, Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, Φθιώτιδα - Προβλήματα σε Λάρισα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κακοκαιρία Daniel: Μήνυμα του 112 σε Θεσσαλονίκη, Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, Φθιώτιδα - Προβλήματα σε Λάρισα
Το μήνυμα συστήνει στους πολίτες να περιορίσουν δραστικά τις μετακινήσεις τους, διευκολύνοντας το έργο των Αρχών.

Τελευταία ενημέρωση 11:37

Μήνυμα από το 112 έλαβαν το πρωί κάτοικοι της Θεσσαλονίκης για την κακοκαιρία Daniel που είναι σε εξέλιξη και πλήττει περιοχές της χώρας. Το μήνυμα συστήνει στους πολίτες να περιορίσουν δραστικά τις μετακινήσεις τους, διευκολύνοντας το έργο των Αρχών.

Μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκαν προβλήματα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης από την επέλαση της κακοκαιρίας.

Επίσης, μήνυμα του 112 εστάλη σε κατοίκους στην Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα, καλώντας τους να περιορίσουν δραστικά τις μετακινήσεις τους.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Το φαινόμενο της κακοκαιρίας είναι σε εξέλιξη σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα. Περιορίστε δραστικά τις μετακινήσεις σας. Διευκολύνετε το έργο των αρχών».

Προβλήματα από την κακοκαιρία στη Λάρισα

Συνεχίζεται με ένταση η κακοκαιρία με τις έντονες βροχοπτώσεις και τους ανέμους στο νομό Λάρισας, με τα προβλήματα ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους.

Σε αρκετές περιοχές περιφερειακά της πόλης υπάρχει διακοπή της ηλεκτροδότησης, όπως και σε αρκετά χωριά του νομού. Επίσης έχουν καταγραφεί και πτώσεις δέντρων, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Παράλληλα σήμερα υπήρξε και ακινητοποίηση αυτοκινήτων λόγω των πλημμυρικών φαινομένων, στην οδό Καρδίτσης προς το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας με τα συνεργεία του δήμου να βρίσκονται καθ' οδόν στα σημεία, όπως και η πυροσβεστική, όπου χρειάζεται η συμβολή της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κακοκαιρία Daniel: Σε εξέλιξη τα καιρικά φαινόμενα - Μήνυμα του 112 σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, Φθιώτιδα

Κακοκαιρία Daniel: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Βόλο και Σκιάθο - Νεκρός ηλικιωμένος κτηνοτρόφος - Yπερχείλισε ο χείμαρρος Κραυσίδωνας

gazzetta
gazzetta reader insider insider