Κίεβο: «Επιτυχές» το πυραυλικό πλήγμα στο αρχηγείο του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κίεβο: «Επιτυχές» το πυραυλικό πλήγμα στο αρχηγείο του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας
Τουλάχιστον δύο ουκρανικοί πύραυλοι έπληξαν το αρχηγείο του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας στο κριμαϊκό λιμάνι της Σεβαστούπολης, ανακοίνωσε ο τοπικός κυβερνήτης Μιχαήλ Ραζνοζάγεφ στο Telegram. 

Τελευταία ενημέρωση: 17:45

Ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι οι δυνάμεις του έπληξαν «επιτυχώς» το αρχηγείο του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στο λιμάνι της Σεβαστούπολης στην Κριμαία, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι ένας στρατιωτικός αγνοείται μετά την ουκρανική πυραυλική επίθεση, αναθεωρώντας προηγούμενη ανακοίνωσή του ότι ο στρατιωτικός είχε σκοτωθεί. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει επίσης ότι η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε συνολικά πέντε ουκρανικούς πυραύλους.

Νωρίτερα, ο τοπικός κυβερνήτης Μιχαήλ Ραζνοζάγεφ είχε αναφέρει στο Telegram πως τουλάχιστον ένας πύραυλος έπληξε το αρχηγείο.

«Ο εχθρός πραγματοποίησε πυραυλική επίθεση κατά του αρχηγού του στόλου», έγραψε στο Telegram , διευκρινίζοντας ότι ο απολογισμός πιθανών θυμάτων καταρτίζεται και ότι τα συντρίμμια έπεσαν κοντά στο παρακείμενο θέρετρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Καναδάς: Ο Τζάστιν Τριντό υποδέχεται τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Οι αζερικές δυνάμεις στην περιφέρεια του Στεπανακέρτ

Νέα Υόρκη: Λεωφορείο με μαθητές έπεσε σε χαράδρα - 2 νεκροί και πολλοί τραυματίες

gazzetta
gazzetta reader insider insider