Σταμενίτης: Τα ελληνικά προϊόντα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στις διεθνείς αγορές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σταμενίτης: Τα ελληνικά προϊόντα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στις διεθνείς αγορές
Την έκθεση τροφίμων και ποτών "FOODEXPO" εγκαινίασε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

«Η παρουσία των ελληνικών προϊόντων μας στις διεθνείς αγορές διαρκώς κερδίζει έδαφος και σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα ξεχωρίζει» ανέφερε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης εγκαινιάζοντας την έκθεση τροφίμων και ποτών "FOODEXPO", εκπροσωπώντας τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο κ. Σταμενίτης εστίασε στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και της ηγεσίας του υπουργείου για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών προϊόντων, τονίζοντας ότι αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματα.

«Επενδύουμε πολλά στην προβολή των προϊόντων μας, επενδύουμε πολλά συνολικά στην ανάπτυξη της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών και κατ' επέκταση στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας» δήλωσε.

Επισήμανε ότι η ελληνική οικονομία μετασχηματίζεται και ακολουθεί μια βιώσιμη αναπτυξιακή πορεία δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθούν οι δυνάμεις της υγιούς επιχειρηματικότητας της χώρας.

Τέλος, ο υφυπουργός έκανε αναφορά στην σημασία της διοργάνωσης αλλά και της δυναμικής της, καθώς συγκεντρώνει το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού εκθετών και επισκεπτών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider