Εθνική Τράπεζα: Δίπλα σε κάθε Μικρομεσαία επιχείρηση με λύσεις και εργαλεία που ταιριάζουν στις ανάγκες τους

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εθνική Τράπεζα: Δίπλα σε κάθε Μικρομεσαία επιχείρηση με λύσεις και εργαλεία που ταιριάζουν στις ανάγκες τους
Στις δυσκολίες του παρόντος και στις προκλήσεις του μέλλοντος, η εμπιστοσύνη είναι το ισχυρότερο νόμισμα για κάθε μικρή και μεσαία επιχείρηση.

Στις δυσκολίες του παρόντος και στις προκλήσεις του μέλλοντος, η εμπιστοσύνη είναι το ισχυρότερο νόμισμα για κάθε μικρή και μεσαία επιχείρηση.

Σήμερα, ειδικότερα, το χρηματοοικονομικό τοπίο περιλαμβάνει αξιοσημείωτες αστάθειες και μεταβολές. Οι σύγχρονες ΜμΕ χρειάζονται κάτι περισσότερο από έναν συνεργάτη. Χρειάζονται σωστή και εξειδικευμένη γνώση που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Ένας επιχειρηματίας χρειάζεται έναν άνθρωπο που να εμπιστεύεται, να είναι δίπλα του, να κατανοεί τις επιχειρηματικές του ανάγκες. Που να γνωρίζει καλά όχι μόνο την επιχείρηση, αλλά και το διαρκώς μεταβαλλόμενο χρηματοοικονομικό περιβάλλον, ώστε να μπορεί να τον συμβουλεύει σωστά, σε κάθε στάδιο της επιχείρησής του.

Επομένως, είναι σημαντικό κάθε επιχείρηση σήμερα να συνεργάζεται με μία Τράπεζα που εμπιστεύεται και ανταποκρίνεται σε κάθε πρόκληση. Η αξιοποίηση των σημαντικών ευκαιριών και πόρων που προσφέρονται μέσα από τα αναπτυξιακά εγγυοδοτικά και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, απασχολεί κάθε επιχειρηματία που θέλει να εξελίξει την επιχείρησή του.

Ένας εξειδικευμένος επαγγελματικός σύμβουλος στο πλευρό σας

Στην Εθνική Τράπεζα η κατανόηση των αναγκών των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων είναι προτεραιότητα για κάθε εξειδικευμένο επαγγελματικό σύμβουλο (RM), ώστε να προτείνει τα κατάλληλα χρηματοδοτικά και αναπτυξιακά προγράμματα, καθώς και λύσεις και εργαλεία που ταιριάζουν στις ανάγκες και τα σχέδια της δικής του επιχείρησης.

Η χρηματοδότηση και η συμβουλευτική καθοδήγηση για την υλοποίηση έργων πράσινης ανάπτυξης, ψηφιακού μετασχηματισμού, καινοτομίας και εξωστρέφειας, η πλήρης στήριξη στο επενδυτικό όραμα κάθε επιχείρησης, είναι άμεση προτεραιότητα για την Εθνική Τράπεζα, προετοιμάζοντας έτσι την επόμενη ημέρα των επιχειρήσεων.

Σήμερα η εμπιστοσύνη είναι το ισχυρότερο νόμισμα και μία Τράπεζα σήμερα πρέπει να είναι προσανατολισμένη στον άνθρωπο, να βρίσκεται δίπλα σε κάθε επιχειρηματία με λύσεις για τις καθημερινές ανάγκες της επιχείρησής του, αλλά και καινοτόμες προτάσεις για την ανάπτυξή της. Αυτή είναι η Τράπεζα Σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες www.nbg.gr.

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider