Κάτω Κηφισιά: Έκρηξη και μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο – Ήχησε το 112

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κάτω Κηφισιά: Έκρηξη και μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο – Ήχησε το 112
Έκρηξη έχει σημειωθεί σε εργοστάσιο στην Κηφισιά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική.

Τελευταία ενημέρωση 17.36

Έκρηξη και φωτιά σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/6) σε εργοστάσιο κατασκευής ανοξείδωτων σκευών μαγειρικής στην Κάτω Κηφισιά και συγκεκριμένα επί της οδού Αιγιδών.

Προειδοποιητικό μήνυμα 112 ήχησε για την προστασία των πολιτών από τους πυκνούς καπνούς. «Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο έσπευσαν 42 πυροσβέστες με 14 οχήματα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha η έκρηξη ήταν τεράστια και η ατμόσφαιρα στην περιοχή είναι αποπνικτική.

Σε βίντεο από social media φαίνονται πυκνοί μαύροι καπνοί πάνω από το σημείο της έκρηξης. Το σύννεφο που προκλήθηκε λόγω της φωτιάς και της έκρηξης είναι μεγάλο και εκφράζονται φόβοι ότι πρόκειται για άκρως τοξικό καπνό. Ως εκ τούτου έγινε σύσταση στους κατοίκους της περιοχής, λίγο πριν τις 16:00, να κλείσουν τα παράθυρά τους μέσω 112.

Την ίδια ώρα επικρατεί μεγάλη αγωνία για τους εργαζόμενους στην επιχείρηση, καθώς ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν τη στιγμή της έκρηξης υπήρχε κόσμος στο χώρο. Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι δεν υπάρχουν αναφορές, μέχρι στιγμής, για εγκλωβισμένους στο εργοστάσιο.

Διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους στη Κάτω Κηφισιά

Λόγω πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη σε εργοστάσιο η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους εξής δρόμους:

  • Στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Αθήνα
  • Στην οδό Σένεκα
  • Στην οδό Αιγιδών

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider