Στιβ Τζομπς: Η πατρική συμβουλή που τον βοήθησε να φτάσει στην κορυφή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στιβ Τζομπς: Η πατρική συμβουλή που τον βοήθησε να φτάσει στην κορυφή
Ο Στιβ Τζομπς δεν έκανε ποτέ εκπτώσεις στη δουλειά του και πάντοτε έθετε ως στόχο το τέλειο.

Ο ποιοτικός χρόνος που περνούν τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους είναι πολύτιμος για την ενήλικη ζωή τους. Ο Στιβ Τζομπς ανήκει στην κατηγορία των παιδιών που περνούσαν πολύ χρόνο με τον μπαμπά τους. Κι ενώ οι υπόλοιποι μπαμπάδες ασχολούνταν με δραστηριότητες, ζωγράφιζαν και έπαιζαν επιτραπέζια, ο πατέρας του Στιβ Τζομπς, Πολ, του μάθαινε πώς να «φτιάχνει ένα φράχτη γύρω από το σπίτι τους».

Όπως περιέγραψε ο βιογράφος του ιδρυτή της Apple, ο πατέρας του είπε: «Πρέπει να φτιάχνεις το πίσω μέρος του φράχτη - που κανένας ποτέ δεν βλέπει - τόσο καλά όσο και το μπροστινό μέρος. Παρ’ όλο που δεν θα το δει κανείς, θα το γνωρίζεις εσύ και αυτό θα αποδεικνύει ότι ήσουν αφοσιωμένος στο να κάνεις κάτι τέλειο».

«Του άρεσε να κάνει τα πράγματα σωστά», σχολίασε ο Στιβ Τζομπς για τον πατέρα του στον βιογράφο, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «60 Minutes» του CBS το 2011. Ο πατέρας του τού έμαθε να εστιάζει στις λεπτομέρειες και να είναι προσεκτικός με καθετί, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι άρτιο από όποια οπτική κι αν το κοιτάς.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Carrefour: Αντιμέτωπη με πρόστιμο 200 εκατ. στη Γαλλία - Βουτιά 9,6% της μετοχής

ΕΥ Ελλάδος: Ενίσχυση της διοικητικής ομάδας με 19 νέες και νέους Εταίρους

Η απάντηση της H&M για το λουκέτο από την ΑΑΔΕ

gazzetta
gazzetta reader insider insider