Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω συντήρησης του οδοστρώματος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω συντήρησης του οδοστρώματος
Από τις 22:00 σήμερα ως τις 06:00 της Δευτέρας κλειστοί θα παραμείνουν οι Κόμβοι 8 και 20.

Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος της Αττικής Οδού από Λαμία προς Ελευσίνα στον Κόμβο 8 (Μεταμόρφωσης) και η έξοδος της Αττικής Οδού προς Μαρκόπουλο (Κόμβος 20) , λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος . Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αττικής Οδού, οι εργασίες θα διαρκέσουν από τις 22:00 της Κυριακής, ως τις 06:00 της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα

- Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής 28/07/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 29/07/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από Λαμία προς Ελευσίνα στον Κόμβο 8 (Μεταμόρφωσης).

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κινηθούν προς Αεροδρόμιο μέσω του Κόμβου Μεταμόρφωσης και να κάνουν αναστροφή στον αμέσως επόμενο Κόμβο, της Λ. Ηρακλείου (Κόμβος 9), για να κατευθυνθούν προς Ελευσίνα.

- Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής 28/07/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 29/07/2024, η έξοδος της Αττικής Οδού προς Μαρκόπουλο (Κόμβος 20), στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, καθώς και o συνδετήριος κλάδος από Αεροδρόμιο προς Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

Οι διερχόμενοι από Ελευσίνα με προορισμό το Μαρκόπουλο, μπορούν να κινηθούν δεξιά στη Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου προς «Κορωπί» και στη συνέχεια, στη διασταύρωση με τη Λ. Μαρκοπούλου, να στρίψουν αριστερά, στα φανάρια, με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο.

Οι διερχόμενοι από Αεροδρόμιο με προορισμό το Μαρκόπουλο, μπορούν να κινηθούν προς «Βάρη/ Κορωπί» μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Μαρκοπούλου, όπου θα στρίψουν αριστερά, στα φανάρια, με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider