Μαρινάκης: Η ανάρτηση του Κασσελάκη για το πόρισμα του Αρείου Πάγου είναι «άκρως αποκαλυπτική»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μαρινάκης: Η ανάρτηση του Κασσελάκη για το πόρισμα του Αρείου Πάγου είναι «άκρως αποκαλυπτική»
«Άκρως αποκαλυπτική» χαρακτήρισε τη σημερινή ανάρτηση του κ. Κασσελάκη ​​​​​​​ο κυβερνηρικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, αναφερόμενος στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το πόρισμα του Αρείου Πάγου.

«Άκρως αποκαλυπτική» χαρακτήρισε τη σημερινή ανάρτηση του κ. Κασσελάκη ο κυβερνηρικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, αναφερόμενος στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το πόρισμα του Αρείου Πάγου.

Στην επίσημη ανακοίνωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε:

«Η σημερινή ανάρτηση του κ. Κασσελάκη είναι άκρως αποκαλυπτική για τρεις ξεχωριστούς λόγους:

Πρώτον, για το πόσο υποκριτικά αντιλαμβάνεται τον ρόλο του. Ως αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παριστάνει ότι σέβεται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, όπως ορίζει το Σύνταγμά μας, αλλά, ως «απλός πολίτης» που κάνει τις διακοπές του στα σοκάκια της Μυκόνου, μπορεί να λέει και μια κουβέντα παραπάνω.

Δεύτερον, για το ότι είναι γνήσιος συνεχιστής του κόμματος των αμετάκλητα καταδικασμένων από τη Δικαιοσύνη για σοβαρά αδικήματα. Εκείνων που κυβέρνησαν υπονομεύοντας τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη.

Σήμερα στην Ελλάδα δεν λειτουργούν «παραϋπουργεία Δικαιοσύνης» στο Μαξίμου, όπως επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με όσα κυνικά είχε παραδεχθεί ο πρώην υπουργός Σταύρος Κοντονής. Οι δικαστές αποφασίζουν όπως εκείνοι κρίνουν, με βάση τον ανεξάρτητο ρόλο τους.

Τρίτον, γιατί εκφράζει, με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο, το θράσος που διαχρονικά χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντί να απολογηθούν για τον Ποινικό Κώδικα που ψήφισαν «νύχτ»”, λίγο πριν φύγουν από την εξουσία και ο οποίος φαίνεται ότι εφαρμόζεται σε μια σειρά από δικαστικές υποθέσεις, κουνάνε και το δάχτυλο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Άρειος Πάγος για υποκλοπές: Καμία απολύτως σύνδεση του Predator με τις κρατικές υπηρεσίες

Κυβερνητικές πηγές: Η Δικαιοσύνη μίλησε για την υπόθεση των παρακολουθήσεων

Γεωργιάδης: Καμία σχέση του predator με τις κρατικές υπηρεσίες

gazzetta
gazzetta reader insider insider