Ομπάμα: «Yes, she can»: Οι ΗΠΑ είναι «έτοιμες για την πρόεδρο Κάμαλα Χάρις»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ομπάμα: «Yes, she can»: Οι ΗΠΑ είναι «έτοιμες για την πρόεδρο Κάμαλα Χάρις»
Η Αμερική είναι «έτοιμη» για «την πρόεδρο Κάμαλα Χάρις», δήλωσε την Τρίτη το βράδυ ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα από το βήμα του Συνεδρίου των Δημοκρατικών, καθώς το κόμμα ετοιμάζεται να στέψει την αντιπρόεδρο της χώρας υποψήφια στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Η Αμερική είναι «έτοιμη» για «την πρόεδρο Κάμαλα Χάρις», δήλωσε την Τρίτη το βράδυ ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα από το βήμα του Συνεδρίου των Δημοκρατικών, καθώς το κόμμα ετοιμάζεται να στέψει την αντιπρόεδρο της χώρας υποψήφια στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

«Η Κάμαλα Χάρις είναι έτοιμη για τη δουλειά», είναι κάποια «που πέρασε όλη της τη ζωή μαχόμενη γι’ αυτούς που έχουν ανάγκη να ακουστούν», πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος, που εκφώνησε ομιλία με πολλές αιχμές εναντίον του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου και διάδοχου Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, Ντόναλντ Τραμπ.

Προσάρμοσε εξάλλου το παλιό του σλόγκαν «Yes, we can» («ναι, μπορούμε») στην Χάρις, διαβεβαιώνοντας πως «ναι, μπορεί» να κερδίσει τις προσεχείς εκλογές στις ΗΠΑ.

Εξάλλου, με ανάρτησή του στο Χ αναφέρθηκε και στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

«Αυτό που θαυμάζω περισσότερο στον Τζο είναι η ευπρέπεια, η ανθεκτικότητά του και η ακλόνητη πίστη του στην υπόσχεση της χώρας μας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αυτές είναι οι αξίες που χρειαζόταν περισσότερο η Αμερική. Είμαι περήφανος που τον αποκαλώ πρόεδρό μου και είμαι τόσο ευγνώμων που τον αποκαλώ φίλο μου», σημείωσε.

Μισέλ Ομπάμα: «Η ελπίδα επιστρέφει»

Παράλληλα, μιλώντας στο Συνέδριο, η πρώην πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα τόνισε ότι «η ελπίδα επιστρέφει». Στην ομιλία που ενθουσίασε τους συνέδρους των Δημοκρατικών η Ομπάμα διαβεβαίωσε πως υπάρχει «κάτι μαγικό και θαυμάσιο στον αέρα. «Είναι η μεταδοτική δύναμη της ελπίδας», εξήγησε.

Υπάρχει «κάτι μαγικό και θαυμάσιο στον αέρα», διαβεβαίωσε η κυρία Ομπάμα, οικεία μορφή του Δημοκρατικού κόμματος, εξαιρετικά δημοφιλής στο Σικάγο: «Είναι η μεταδοτική δύναμη της ελπίδας», εξήγησε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τραμπ: Προσφέρει θέση στον Έλον Μασκ αν εκλεγεί - Η απάντηση του ιδιοκτήτη της Tesla

Τραμπ: Η Κάμαλα Χάρις δεν συμφώνησε στο ντιμπέιτ

Ο Μπλίνκεν πιέζει τη Χαμάς να δεχθεί την πρόταση κατάπαυσης του πυρός – Διαπιστώνει αποκλίσεις με το Ισραήλ

gazzetta
gazzetta reader insider insider