Παπαστεργίου στο Growthfund Agora: Μόνο οι δυνατές ομάδες κερδίζουν σε κρίσιμες εποχές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παπαστεργίου στο Growthfund Agora: Μόνο οι δυνατές ομάδες κερδίζουν σε κρίσιμες εποχές
Αξιοποιούμε την τεχνολογία, για να δώσουμε πραγματικές λύσεις σε πραγματικά προβλήματα, ανέφερε ο υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Τη σημειολογία του συνθήματος με το οποίο παρουσιάστηκε στην 88η ΔΕΘ το Υπερταμείο / Growthfund «Αξία για όλους - Βάζουμε καλάθι στην Ανάπτυξη» εξήρε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου χαιρετίζοντας εκδήλωση στο Growthfund Agora.

«Ωραίο το σύνθημα της ομάδας, μόνο οι δυνατές ομάδες μπορούν να κερδίζουν σε τόσο κρίσιμες εποχές» τόνισε ο κ. Παπαστεργίου χαιρετίζοντας τη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Η τεχνολογία ως καταλύτης ανάπτυξης».

«Αξιοποιούμε την τεχνολογία, για να δώσουμε πραγματικές λύσεις σε πραγματικά προβλήματα» είπε και παρουσίασε σειρά κυβερνητικών πρωτοβουλιών στο πεδίο του ψηφιακού μετασχηματισμού του κράτους, μεταξύ των οποίων ο «ψηφιακός βοηθός», που ήδη έχει δώσει 1,2 εκατ. απαντήσεις σε ερωτήματα των πολιτών που αφορούν τη δημόσια διοίκηση.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης μίλησε για τις δύο καινοτόμες πλατφόρμες που αναπτύχθηκαν το τελευταίο διάστημα, εκ των οποίων η πρώτη για τις παραλίες (MyCoast app) και η δεύτερη για τα ακαθάριστα οικόπεδα, ενώ παρουσίασε τους βασικούς άξονες των έργων που αφορούν στην απόκτηση από την Ελλάδα μικροδορυφόρων οι οποίοι θα ενισχύσουν τη δυνατότητα της χώρας να αντιμετωπίζει φυσικές καταστροφές μέσω προηγμένων διαστημικών τεχνολογιών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider