Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι εξόντωσε και άλλο στέλεχος της Χεζμπολάχ - Νέο πλήγμα στην Βηρυτό

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι εξόντωσε και άλλο στέλεχος της Χεζμπολάχ - Νέο πλήγμα στην Βηρυτό
Νέα ένταση στη Μέση Ανατολή.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του τομέα πληροφοριών της Χεζμπολάχ, σε πλήγμα που πραγματοποίησε σήμερα στα νότια προάστια της Βηρυτού.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή, πρόκειται για τον Χασάν Χαλίλ Γιασίν.

Πηγή προσκείμενη στις υπηρεσίες ασφαλείας του Λιβάνου ανέφερε ότι ισραηλινό πλήγμα είχε ως στόχο μια αποθήκη κοντά στο αεροδρόμιο της Βηρυτού, που συνορεύει με το προπύργιο της Χεζμπολάχ, στα νότια προάστια της πρωτεύουσας.

Σε πλάνα που μεταδόθηκαν απευθείας από το Γαλλικό Πρακτορείο φαίνονται πυκνοί καπνοί να υψώνονται από μια ζώνη κοντά στους διαδρόμους του αεροδρομίου.

Πρόκειται για βιομηχανική ζώνη σε απόσταση 500 μέτρων από τα κτίρια του αεροδρομίου της Βηρυτού, όπως ανέφερε πηγή προσκείμενη στις υπηρεσίες ασφαλείας, σημειώνοντας ότι αυτό είναι το πιο κοντινό πλήγμα που έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα.

Η πηγή είπε ότι η περιοχή είναι γεμάτη με συνεργεία αυτοκινήτων.

Ο επικεφαλής της αεροπορικής εταιρείας Middle East Airlines, Μοχάμαντ αλ Χουτ, είπε ότι το αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά. Το αεροδρόμιο δεν είναι στόχος, δεν υπάρχουν όπλα εκεί, πρόσθεσε μιλώντας στο πρακτορείο Reuters.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider