Ισραήλ: Ένας νεκρός και εννιά τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση στην πόλη Μπερ Σεβά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ισραήλ: Ένας νεκρός και εννιά τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση στην πόλη Μπερ Σεβά
Ο δράστης έπεσε νεκρός. Σε κρίσιμη κατάσταση τουλάχιστον δύο τραυματίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16:54

Ένας νεκρός και εννέα τραυματίες είναι ο προσωρινός απολογισμός τρομοκρατικής επίθεσης στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων Μπερ Σεβά στο νότιο Ισραήλ, αναφέρει η Jerusalem Post.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ένας ένοπλος άνοιξε πυρ κατά του πλήθους. Άμεσα στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και άνδρες του IDF και όπως έγινε γνωστό ο δράστης έπεσε νεκρός.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και σύμφωνα με τις ιατρικές υπηρεσίες τουλάχιστον για δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν η κατάστασή τους ήταν κρίσιμη. Τα υπόλοιπα άτομα φέρουν μέτρια ως ελαφρά τραύματα, ενώ πολλοί άλλοι βρέθηκαν σε κατάσταση σοκ.

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που ο ισραηλινός στρατός τελεί σε κατάσταση συναγερμού σήμερα, λόγω της αυριανής επετείου της άνευ προηγουμένου εφόδου του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ.

Σύμφωνα με ισραηλινά Μέσα, ο δράστης θεωρείται ότι είναι 29χρονος ισραηλινός πολίτης αραβικής καταγωγής. Μάλιστα ο υπουργός Εθνικής Ασφάλειας Ιταμάρ Μπεν - Γκβιρ αξίωσε την απέλαση της οικογένειας του δράστη, ασχέτως αν τα μέλη της κατέχουν την ισραηλινή υπηκοότητα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider