Premier League: Τα πιο φτηνά και πιο «αλμυρά» διαρκείας στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Premier League: Τα πιο φτηνά και πιο «αλμυρά» διαρκείας στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου
Που κυμαίνονται οι τιμές στην, από κάθε άποψη, συναρπαστική Premier League;

Η ατμόσφαιρα των γηπέδων της Premier League δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη γιατί κάθε χρονιά είναι ασφυκτικά γεμάτα, με τις ομάδες να αναζητούν συνεχώς τρόπους για να αυξήσουν την χωρητικότητα. Τα εισιτήρια αποτελούν αναμφισβήτητα τεράστια πηγή εσόδων για τις ομάδες, οι οποίες φροντίζουν φυσικά να εξασφαλίζουν στους οπαδούς τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Δεν είναι τυχαίο πως οι ομάδες ανακοινώνουν «sold out» στα διαρκείας πολύ γρήγορα μετά την κυκλοφορία τους. Πού κυμαίνονται όμως, οι τιμές για τα εισιτήρια διαρκείας στην, από κάθε άποψη, συναρπαστική Premier League; Εκεί που θα περίμενε κανείς το πιο ακριβό διαρκείας, μιλάμε πάντα για ενήλικα κάτοχο- να ανήκει σε μία ομάδα από τις θεωρητικά μεγαλύτερες, η Φούλαμ κάνει την έκπληξη αφού το πιο «αλμυρό» της εισιτήριο στο Craven Cottage γήπεδό της φτάνει τις 3.000 λίρες. Ναι, σωστά διαβάσετε. Κάτι που σημαίνει πως το κάθε ματς κοστίζει για να το δει ο κάτοχος διαρκείας 157 λίρες!

Σύμφωνα με την λίστα του Football Ground Guide, η Τότεναμ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 2.367 λίρες, κάτι απολύτως «φυσιολογικό» θα έλεγε κανείς αφού το νέο της γήπεδο κόστισε περίπου 1 δισεκατομμύριο λίρες, με τους οπαδούς της ομάδας φυσικά να το έχουν λατρέψει. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Άρσεναλ με 2.050 λίρες.

Οι ομάδες που κυμαίνονται κάτω από τις 2.000 λίρες μέχρι και το όριο των 1000 λιρών είναι οι Γουέστ Χαμ (1.720 λίρες), Λέστερ (1.289), Νιούκαστλ (1.163), οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ (1,122 και 1,057 αντίστοιχα) και Τσέλσι (1,015). Το πιο ακριβό διαρκείας της Μπρέντφοντ αξίζει μόλις 598 λίρες και καταλαμβάνει την τελευταία θέση. Στο άλλο άκρο και στα οικονομικά διαρκείας, η Γουέστ Χαμ είναι πρώτη με 345 λίρες, και την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν Ίπσουιτς και Λέστερ με 381 και 404 λίρες αντίστοιχα.

Έκπληξη αποτελεί το γεγονός πως οι Άραβες ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι ρίχνουν τις τιμές και αποτιμούν το χαμηλότερο διαρκείας τους στις 445 λίρες. Η Τότεναμ διατηρεί τσουχτερές τις τιμές και στο φθηνότερο διαρκείας αφού τιμάται στις 856 λίρες, με την Τσέλσι να βρίσκεται στις 787 λίρες. H Άρσεναλ δεν κάνει σκόντο στο «Emirates stadium», αφού δεν μπορεί να βρει κανείς διαρκείας κάτω από 1,073 λίρες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πόσο πλούσιος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Ρέστης βγήκε νικητής σε δικαστική διαμάχη με πρώην ιδιοκτήτρια της Νιούκαστλ - Εκκαθαρίζεται η εταιρεία της

Χρήμα - ρεκόρ από τις ομάδες της Super League για μεταγραφές το καλοκαίρι

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider