Ανάρτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου για τη Βάσω Παπανδρέου 

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ανάρτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου για τη Βάσω Παπανδρέου 
Η Βάσω Παπανδρέου ήταν μια εμβληματική φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ και της μεταπολιτευτικής περιόδου

Η Βάσω Παπανδρέου ήταν μια εμβληματική φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ και της μεταπολιτευτικής περιόδου, αναφέρει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε αποχαιρετιστήριο μήνυμά του για την πρώην υπουργό που πέθανε σε ηλικία 80 ετών.

«Μια ισχυρή προσωπικότητα που πρόσθεσε το δικό της χρώμα στην κυβερνητική αλλά και στην ευρωπαϊκή εμπειρία του ΠΑΣΟΚ από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 έως και την οικονομική κρίση. Την αποχαιρετούμε με αγάπη και μεγάλο σεβασμό για τον δύσκολο προσωπικό αγώνα που έδωσε με αξιοπρέπεια τα τελευταία χρόνια», αναφέρει ο Ευ. Βενιζέλος.

Κώστας Σημίτης: Η Βάσω Παπανδρέου ήταν συνιδρύτρια του ΠΑΣΟΚ, στενή μου συνεργάτρια και τίμησε τις θέσεις που ανέλαβε

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, αποχαιρέτησε τη Βάσω Παπανδρέου εκφράζοντας μεγάλη λύπη. Όπως επισημαίνει ο κ. Σημίτης η εκλιπούσα ήταν συνιδρύτρια του ΠΑΣΟΚ και συμπορευτήκαν μαζί σε μια μεγάλη πολιτική διαδρομή. «Σε κρίσιμες στιγμές υπήρξε πλάι μου και στην πορεία των κυβερνήσεών μου, εξελίχτηκε σε στενή μου συνεργάτρια. Ήταν μια άξια γυναίκα, που τίμησε τις θέσεις που ανέλαβε και πολλές ευρωπαϊκές πολιτικές κοινωνικού περιεχόμενου φέρουν την υπογραφή της. Η Βάσω χαρακτηριζόταν από την ευρύτατη κατάρτισή της, την εργατικότητά της, τη συνέπειά της, το θάρρος της και την αφοσίωσή της στο ΠΑΣΟΚ», υπογράμμισε ο κ. Σημίτης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider